Back to Question Center
0

Колико повратних линија морам добро рангирати?

1 answers:

Недавно су ме питали многи људи који се питају колико повратних линија имам за своју веб страницу. Шта је ово једноставно питање тако тешко одговорити? Верујем да има превише варијабли које се појединачно могу узети у обзир за сваки конкретан случај. Колико повратних линија имам? Па, још једном - то зависи. И свака веб страница треба процијенити како би прво добили слику. У ствари, број вашег бацклинк везе ће увек зависити од многих различитих аспеката. Мислим да осим ваших примарних пословних циљева, постављање било каквих прецизних циљева за ваше повратне везе је дефинитивно неупотребљива ствар. Нема потребе за постављањем било каквих циљева тамо, пошто било која одговарајућа стратегија изградње линкова треба бити конзистентна, тј. е. , да се возе стално и природно што је више могуће.

how many backlinks do i have

. Количина

Постављање на обичан енглески, не прави никакав смисао колико линкова има. Наравно, број мојих бацклинк-ова у зависности зависи од тога шта ћу постићи са мојом веб-сајту, наиме у вези са циљевима кључне ријечи, рангирањем и посјетитељима. У ствари, то је донекле врло типична ситуација када се пословна веб страница рангира прилично добро - са само неколико повратних линија.

Наравно, имајући у виду да не постоји чврста конкуренција кључних речи, праћена сасвим ниским обимом претраживања. На такав начин, међутим, таква интернет страница очигледно не би имала превише посјета корисницима. Ипак, можемо имати барем мање или више тачну процјену о просечном броју повратних линкова. Опћенито гледано, релативно мали онлине посао би требао почети са око 50 квалитетних повратних линија. У покрету са својом СЕО кампањом и укупним развојем, разумно могу рећи да би овај пројекат очекивао да се његова рангирана позиција види негде око пет најбољих резултата претраге.

Контрола квалитета

Дакле, уместо да се питам колико повратних линија имам, боље да будете сигурни да ваш постојећи профил бацклинк испуњава најмање половину најважнијих критеријума квалитета. Овдје је листа тачака о најквалитетнијим повратним линијама:

  • свака бацклинк је потпуно релевантна
  • долази са поузданог сајта са високим ПР
  • сидро текст треба да има тачне фразе или кључне ријечи
  • линкова су уграђене на садржај на садржај што је могуће органски могуће
  • разноликог портфолија бацклинк-а (и. е. , долазећи са различитих места)
  • квалитетне повратне линије не би требало да буду ни реципрочне, нити плаћене

Дакле, никада се не треба фокусирати на број бацклинк-а, а не на њихову квалитету. Ипак, то је широко распрострањена превара да верује да је све бацклинк имају једнаку вредност. Заправо, имати један бацклинк за органски квалитет често може бити разумнији у односу на стотине нерелевантних или нискоквалитетних. Зато је све што вам треба у вези са вашим бројем бацклинк-а да одржите здраву равнотежу између њиховог заједничког броја у односу на стварну вредност.

check backlinks

Провера на лицу места

На крају крајева, с обзиром на то да је сваки бацклинк прошао кроз претходно споменуту процедуру верификације, препоручујем проверу ваше оптимизације на лицу места. Наравно, постоји велики број акција које треба предузети, али можете брзо проверити барем најкритичније, које директно утичу на број ваших бацклинк-ова. Прво, уклоните све непотребне одлазне везе, као и 301 преусмеравања. Затим, побрините се да нећете имати странице које се налазе на пет кликова далеко од куће или циљне странице. Такође, радите на додавању долазних веза на ваше веб странице од највеће важности. На крају крајева, немојте заборавити да имате заказану процедуру пријаве како би се брзо исправио на сваком прекинутом линку на време Source .

December 22, 2017