Back to Question Center
0

Како да креирам линкове на моју веб страницу као што је аутоматски генератор позадинског освјетљења?

1 answers:

Данас свако зна важност квалитетног профила везе за сваки напредак у рангирању веб страница. И нема потребе да кажем да квалитет увек бива квантитет овде - заборави на стара времена када је велики број бацклинк-а био најважнији фактор рангирања, а не њихов стварни квалитет. И ниже ћу вам рећи о најефикаснијим три начина добивања квалитетних веза, или се усуђујем да кажем - баш као и аутоматска генерација бацклинк-а и без компромиса. Дакле, да видимо како можете да добијете квалитетне повратне везе, или можемо рећи да је генератор аутоматског бацклинка ДИИ-а, покушавајући да размени линк, као и да направите постове за госте у блогу како бисте добили органску везу са високим ПР (страница ранг) и ДА ) заузврат.

automatic backlink generator

Размена линкова

Овај стари начин размене линкова (у супротном, линкови точкова) широко се користи за изградњу великог броја квалитетних повратних линија. Размјена линкова је позната и за потенцијалног квантитативног аутоматског генератора бацклинк-а. Овај метод обично дозвољава да се размене много веза, на примјер између ваше веб странице и других веб страница (нпр. е. , странице са блоговима које обрађују ваши колеге блогери или вероватно било које друге веб странице које су спремне и спремне да учествују у овој узајамној помоћи).

Наравно, за размену линкова има много користи, осим потенцијалног ризика за зараду рангирања од стране претраживача - за обе стране уговора. Мислим да би под било којим околностима требали бити довољно храбри да бар једном пробате - само зато што је то прави начин да људи добијају обостране користи. Дакле, постављањем главног фокуса на ваше обећавајуће добитке, а не потенцијалне губитке везане за размену линкова, препоручујемо вам да предузмете мере предострожности. Мислим да би одвојени блог или веб сајт за тестирање ове шеме по први пут био савршено добро формирана одлука да унапред разумијете практична правила игре, а да нисте заслужили тренутну рангирану казну.

get backlinks

Гуест Блог Постс

Размјена линкова може изгледати прилично опасно, чак и пробати једном, зар не? Онда можете и узети у обзир други начин квалитетне изградње везе - писање порука за госте у блогу. Када се заврши у праву, гостовање блоговима такође може постати разумна опција која вам може омогућити да се сами понашате као аутоматски генератор позадинског освјетљења. Осетите стварну моћ порука гостију - немојте скраћивати своје време на писању савршено релевантног висококвалитетног садржаја. Чим постигнете прелиминарни споразум који ће бити објављен на популарном блогу или било којем другом трећем лицу на Интернету са довољно ауторизацијом за страницу и домен, вријеме је да уложите своје вријеме и напоре у писању.

Када је ваш чланак или гошћа објављен, све што вам је потребно је да га пошаљете за примање природне органске бацклинк за узврат. Успут, овлашћен од стране главних претраживача (као што је Гоогле сам), овај метод је вероватно најсигурнији. Дакле, требало би да покусате да зарадите квалитетне повратне линкове са постовима гостију. На крају крајева, када се широко користи за усмеравање више циљаних саобраћаја директно на веб локацију, овај метод је добро препознат како од стране новинара, тако и професионалаца Source .

December 22, 2017