Back to Question Center
0

Да ли је лако постићи високе ПР линковине у 2016?

1 answers:

Да ли сте се икада питали која вриједност повратне линије могу донијети промотивној кампањи за вашу веб страницу? Речом "валуе :," не мислим на сокове везе које долазите на вашу веб локацију преко спољних веза. Говорим о повраћају инвестиције у облику вашег високог прихода на мрежи. Постоји много веб страница које продају линкове, а потом, уколико постоји велика потражња, има много оних који би жељели платити линк сокове. Размотримо како ове активности могу утицати на наше напоре за оптимизацију претраживача. Пре свега, ближе погледамо везу за куповину и продају индустрије.

high pr backlinks 2016

Куповина и продаја веза

Док год је Гоогле прихватио повратне линије као ранг фактор, повратне линије ће бити од велике потражње међу власницима веб сајтова и вебмастера.

Куповина веза за куповину се догодила средином 2000-их година, промене читаву индустрију заувек. У то време читава индустрија је порасла око продаје повратних линија. Неки веб извори пружају повратне линије на основу закупа. Цена за једну линију Ренаулта почела је са 30 долара месечно. Ове везе су служиле као линкови са стране.

После неког времена, Гоогле, као и други значајни претраживачи, почели су да кажњавају сајтове који су јавно продавали везе преко брокер сајтова или форума. Ове санкције су довеле до смањења у ранг листи или де-индексације.

Међутим, и те тешке Гоогле казне нису заустављале развој продаје индустрије. Они због чега су куповина и продаја повратних линија пронашла нове начине да отежавају претраживачима да открију своје активности.

Према Гоогле смерницама, куповина или продаја повратних линија које преносе ПагеРанк прихваћа као кршење строгих правила. Ако сте откривени у куповини веза за побољшање рангирања сајтова, ваш сајт ће највјероватније добити Гоогле казне. Због тога, ако се бавите овим активностима, морате схватити ризике.

Buying backlinks

Куповина и продаја повратних линија у 2016. години

  • Плаћене постове за госте

За проналажење веб сајтова који пружају могућност поставите плаћени садржај на своје странице, само треба да убаците упит "купи пост" у Гоогле претрагу. Неке од ових услуга ће вам пружити аутентичну услугу изградње линкова и наплаћивати у складу с тим. Ипак, постоји и доста веб локација средњег квалитета са приступачним ценама. Постоје неки приједлози писаних врхунских гости постова у замјену за бацклинк. У овом случају стране се слажу да сарађују бесплатно.

  • Куповина линкова од блогера

Много повратних линија у 2016. години створено је приватним куповинама линкова од блогера. Ове везе не могу да се открију помоћу претраживача и ретко узрокују проблеме. Многи блогери знају стварну вредност повратних линкова и захтевају плаћање за сваку везу коју стављају. Штавише, вреди напоменути да неки омиљени блогери пристају да стављају чланак са везом само за један или два дана. Највећи проценат блогова који продају повратне линкове стављају се у следеће тржишне нише - моду, некретнине, путовања, финансије, образовање, спорт. Просјечни трошак куповине високих ПР линкова у 2016. години износио је 300 долара на изворима средњег квалитета и више од 3000 долара на висококвалитетним популарним доменима Source .

December 22, 2017