Back to Question Center
0

СЕО бацклинкс - да ли купити или не?

1 answers:

Нема потребе да кажете да је доношење одлуке о изградњи природних и еколошких СЕО повратних података или их купити уместо тога само на вама. Али да се суочимо са тим - плаћање повратних линкова за вашу веб страницу није само деликатна, већ стварно опасна ствар. Наравно, брзо можете добити неке плаћене СЕО повратне линкове и лако их купити, на примјер само од првог провајдера видјеног на Вебу. Дакле, мислите да купите квалитетне повратне линкове за вашу веб страницу, зар не? И понашајући се на тај начин, верујем да би требало боље да будете свесни онога с којим ћете се суочити. Без обзира на то, да ли желите да брзо добијете свој посао у СЕО-у довољно паметан да направите ПБН (приватни блог). Вероватно ћете поставити неколико личних профила на друштвеним медијима за потребе повезивања. Или бисте можда и даље мјерили предности и слабости да задржите само СЕО повратне линкове или их купите умјесто тога - боље је да ми вјеројите, како сам све то видео. Усуђујем се да кажем да вероватно било који плаћени послови за побољшање СЕО сајта скоро увек доносе само привремене резултате, уколико такав напредак у рангирању не буде остварен стварно тешким и дуготрајним радом. Заправо, покушај преваривања са Гоогле-ом значи да ћете се неизбежно суочити с казном, тако да ће се ваша тренутна рангирања или уништити или чак уништити. Мислим на екстремне ситуације када се све заврши и читав сајт се заувијек удари из индекса претраживања. Зато ако нисте сигурни шта да радите са СЕО повратницама - купите их или не - ево вам све што треба да знате, на кратко. Дакле, ако и даље размишљате о плаћеним повратним линијама, обавезно узмите у обзир сљедеће ставке:

seo backlinks buy

Кршење

Мислим да је куповина повратних података против главних смерница за вебмастере које је направио сам Гоогле. То је прва ствар коју треба да знате, и верујем да је овај разлог већ довољан да вас замени.

Забрањене шеме

  • куповина (продаје) повратне везе које су успјешно прешле Пагеранк валидацију;
  • директно размењујући директне везе, или добивањем постова са повратним линијама у замјену за новац, друге везе и све остало дефинитивно комерцијалне природе;
  • наизглед природне размене веза, и било које друге сумњиво масивне или преурањене операције унакрсног повезивања;
  • чланак маркетинг или гости објављивање злоупотреба на скали, обично укључујући везе повезане са кључним ријечима богатих сидра;
  • који се пријављују за било који аутоматизовани онлине алати, програми или услуге за потребе генерисања линкова.

seo backlinks

Доња линија

Уопштено, вероватно сваки покушај преваривања, манипулације или злоупотребе главним претраживачима (као што је Гоогле сам) представља потенцијално кршење главних правила игре. Зато је чињење неких ствари које су раније поменуте снажно непожељне и дефинитивно не препоручујемо, осим ако желите да пате од брзог рангирања. Наравно, неки вебмастери, власници сајтова, па чак и стручњаци за СЕО показују спремност и спремност за коцкање са својим онлине пројектима. Али ево доње линије - плаћене повратне везе коштају много новца. И на крају, куповина за вашу веб страницу или блог може вас коштати много више од новца Source .

December 22, 2017