Back to Question Center
0

Колико високи ранг листи могу вам помоћи да ваш садржај буде видљив потенцијалним купцима?

1 answers:

Зграда Линк је савршена прилика за рангирање садржаја. Да бисте изградили квалитетне улазне везе, кључан је када је у питању побољшање видљивости веб сајта. Линк буилдинг је био, јесте и биће примарни Гоогле ранг фактор. Због тога ће наш чланак бити посвећен ефикасним методама добијања високих рангираних линкова.

Зграда Линк-а је место где можете успоставити везе са другим изворима веба који воде до вашег. У изградњи везе можете такође креирати улазне линкове на вашој веб локацији који указују на различите спољне домене. Креирањем много повратних линија ове природе, моћи ћете да изградите мрежу. Ако највећа количина екстерних линкова која указују на вашу веб локацију потичу из реномираних домена високог ауторитета, ваша локација ће порасти у вредности и рангирати више у резултатима претраге.

Постоји много различитих метода стицања улазних веза. Многи од ових метода су намрштени и могу забранити вашој веб локацији. Због тога морате сконцентрисати своју пажњу на технике за бијелу шешир оптимизацију повезивања.

Како рангирати садржај на Гоогле-у?

Најзначајнији тренутак на који треба да нађете је подизање свести о ауторитету локације и свесности бренда. Није тако тешко као што можете претпоставити. Потребно је креирати дуге чланке који покривају теме релевантне за вашу публику. На пример, квалитет заснован на истраживању, детаљни садржаји који у потпуности одговоре на ваша потенцијална купца.

Шта више, потребно је да направите квалитетне, релевантне повратне линкове за овај садржај. Органски стечене везе су неопходне за генерисање саобраћаја. Скоро је немогуће рангирати садржај без икаквих веза које указују на то.

Како добити високе ранг листе?

Ваше повратне линије морају бити правилно структуиране, јер се преко оптимизације негативно утјече на вашу локацију.

Честа грешка вебмастера учинити у изградњи везе је прекомјерна употреба сидро текста с точним подударањем. Морате покушати да користите различите кључне ријечи за сидра како бисте претраживачима показали разноликост вашег бренда. Штавише, потребно је избјећи прецизно усклађивање или комерцијална сидра.

Још једна врста повратних линкова на које морате посветити посебну пажњу су везе у садржају. Они долазе од блога повезаних блогова и постова за госте. Значајно је користити комбинацију природних, циљаних и ниских конкурентних термина за претрагу са дугим варијацијама репа приликом стварања веза у садржају.

Побољшање рангирања садржаја може бити дуготрајан процес. Међутим, након што сте изградили значајну базу, можете започети стварање квалитетних, великих повратних линија са точним сидрима. Као што сам раније поменуо, морате избјећи понављање текстова сидра пошто их боји за претраживање могу привући као спам.

Постоји много корака које морате пратити да бисте креирали мрежу висококвалитетних линкова. Ове мере укључују тражење повратних линкова; изградити позитивне односе са блогерима и вебмастерима везаним за ницхе; пост тестимонијал са спољним везама; креирајте свој блог и учините га познатим; поделите свој контакт на популарним друштвеним медијским платформама Source .

December 22, 2017