Back to Question Center
0

Како изградити повратне линкове добре квалитете?

1 answers:

У нашим данима власници веб страница су присиљени да се боре за ТОП позицију на страници резултата претраге јер је проценат такмичења веома висок. Да бисте били видљиви међу бројним сајтовима везаним за нишу, потребно је да направите победничку кампању оптимизације и креирате профил везе са квалитетом. Од времена последњег ажурирања за Гоогле ранг, постало је мало тешко изградити везе са вашом страницом. Гоогле строго вреднује квалитет улазних веза, наглашавајући само оне повратне линкове који потичу из ауторитативних веб извора. Зато сви савремени вебмастери треба да буду свесни тога где треба да граде повратне линије како би постигли највећу ефикасност. У овом чланку ћемо дискутовати о ефикасним техникама за добијање квалитетних повратних линкова и фактора који вам могу помоћи да повећате број долазних веза.

Начини добијања квалитетних повратних линкова

  • Бацклинкс из реномираних веб извора

Први и најзначајнији фактор који одређује квалитет долазних веза је ауторитет извора из које долазе ове везе. На примјер, ако имате најмање неколико повратних линкова из извора високих ауторитета, они ће вам донијети више линк сокова, затим бројне долазне везе са веб локација са ниским квалитетом. То се може објаснити Гоогле свјесношћу квалитета садржаја или излазних веза са таквих реномираних локација. Поред тога, два Гоогле фактора рангирања одређују квалитет веб извора - Ауторитет ауторитета и домена. Ако веб извор има високу ПА и ДА мерицу, Гоогле ће га рангирати на СЕРП-у, дајући му више повјерења. Ако се ваши долазни линкови појављују на оваквим сајтовима, они ће донијети много квалитетних сокова за повезивање на своје веб странице. Да бисте проверили да ли ваши линкови стављају на ауторитативне веб изворе или не, можете да имплементирате алатку Семалт Веб Анализер.

  • Повратне линије са високих ПР страница

ПагеРанк (ПР) служи као мерило за оцењивање рангирања сваког веб сајта на претраживачима који су које је назвао Гоогле. Сајтови који се налазе на ТОП имају најмање 9ПР и поседују доста квалитета за кориснике. Од 2012. године ПагеРанк није толико утицајан као што је био раније, али и даље служи као стандард за процјену квалитета веб извора и његове репутације у очима корисника и индустријских партнера. Подразумевано, повратне странице са 9 или 10ПР веб локација, као што су Википедиа, ИоуТубе, Фацебоок и тако даље, могу донијети много квалитетних сокова линкова на странице вашег сајта. Међутим, није увек лако набавити долазне везе из оваквих веб извора. Међутим, постоје неке необичне технике које можете имплементирати (можете их прочитати у нашем претходном чланку "Како добити листу Дофоллов Бацклинкс Фор Фрее?"). Препоручујем вам да не трошите своје вријеме покушавајући да креирате линкове на новим Н / А ПР веб локацијама или нису релевантни за ваше нише ниске ПР локације. Нећете добити никакве позитивне резултате и чак подићи Гоогле опрезност према вашем домену.

  • Повратне линије са истих страница са садржајем

Ако не можете да изградите своје везе на високим ПР веб сајтовима, морате га бар направити на нишама повезаним сајтовима са истим садржајем тема. На пример, ако је ваш блог о оптимизацији претраживача, ваше везе на блоговима маркетинга ће изгледати природно. Чак и ако блог има средњу власт, ваше повратне везе ће бити оцијењене као релевантне и квалитетне. Због тога пре успостављања партнерских односа са другим вебсајтовима или блоговима, побрините се да се бар мало односе на вашу индустрију Source .

December 22, 2017