Back to Question Center
0

Да ли је могуће купити ГОВ повратне линкове?

1 answers:

Када су у питању најснажнији повратни линкови са владиних веб страница и блогова, овдје је једна ствар коју треба прво да разумијете. Ствар је у томе што не можете заиста купити повратне линкове ГОВ-а, можете их само зарађивати. Зато ћу вам показати процес зарађивања ових драгоцених повратних линкова на неколико проверених начина које сам недавно тестирао на својој веб страници. И то би био дефинитивно дуготрајан задатак, признајем. Али и даље желите уживати у свом моћном фактору власти, зар не? Дакле, ево како можете купити повратне линкове ГОВ-а - улагати само своје време и напор у једном од следећих: коментарисање владиних блогова, писање о државној институцији или неким сродним тијелима, интервјуисање агенције или члана заједнице, израду странице са ресурсима, као и храбро ласкање да би добили заслужене повратне везе заузврат. Дакле, да преиспитамо сваки случај који може допустити да вам помогне да купите ГОВ-ове повратне линије - плаћајући свој рад за то.

Коментарисање владиних блогова

Остављање коментара на тачкама ГОВ блогова је међу најчешћим начинима зарађивања владиних повратних линкова. Међутим, задатак није тако једноставан као што изгледа на први поглед. Ствар је у томе што лавови удео повезаних веб сајтова није дозвољен за коментаре, или је бар вероватно да понуди само не-фоллов линке. Дакле, мораћете да проведете много времена да бисте пронашли праве кандидате за добијање коментара у вези са коментарима. То би био најважнији задатак овде.

Писање о институцији или сродном тијелу

Скрените више пажње на вашу веб страницу или блог - напишите одличан чланак о владиној институцији или његовом сродном тијелу. Можда и пишете о политичару - интервју са чланом агенције или велики утицај на заједницу такође је искоришћени начин за преузимање неколико повратних линија. На пример, стварање нишаног чланка или дискусија у енергетском сектору би била добро формирана одлука за оне који граде енергетски ефикасне куће, машине или су укључени у било коју другу савезну и веома релевантну индустрију или нишу. Они који се баве, на пример, са хемијом или апотеком могу пронаћи савршени поклапај са тијелима за заштиту животне средине или здравственим организацијама које су у власништву влада.

Агенција за интервјуисање или члан Заједнице

Много сличан претходном методу, интервјуисање политичара или неких блиско повезаних утицајника је такође добра прилика за зараду владине локације. Све што вам треба овде је да обавестите особу са којом сте разговарали и да се све унапред договорите - пре него што почнете да радите на том драгом чланку и коначно добијете линк на вашу веб локацију или блог. Напомена: размотрите избор новог закона који се очекује да утиче на ваш сопствени онлине пројекат или посао у целини.

Изградња страница

У зависности од нише, изградња странице са ресурсима понекад може постати стварно паметно решење. Ја неки случајеви, на пример са локалним пословима, разматрају стварање страница са ресурсима како би пружили практичне информације о локалном законодавству или званичним прописима који би били корисни за локалне кориснике. Такође, размислите да постанете на листи неких већ постојећих ресурсних страница које су обично у власништву многих владиних веб страница.

Болд Ласкање

На крају крајева, ласкање је скоро увек гарантован и доказан начин за куповину ГОВ-а линкова из владиних институција. Све што вам треба је пронаћи праве болне тачке врхунске актуелне важности - и само изговорите својим садржајем управо оно што они желе да чују. Наравно, морате имати стварни осећај курса - и промовирати свој дио садржаја што упорно колико можете Source .

December 22, 2017