Back to Question Center
0

Семалт: нови трендови у СЕО маркетингу

1 answers:

Иван Коновалов, Семалт Експерт, изјављује да имплементација АИ повећава могућност добијања конкурентске предности, а то може бити због напредних визуелних, хипер-локалних и гласовних претрага. Али ипак, колико се информирамо о предностима АУ, упознавање са малопродајним пословањем може се претворити у прави изазов. У вези с тим, Кевин Бобовски, СВП и маркетер СЕО даје детаљним предностима АИ трговцима. Он објашњава да многи корисници, њихов проценат у распону до 60%, покрећу своја претраживања са мобилних уређаја. Објашњава да нема дигиталних продаваца који нису заузет претраживањима на својим мобилним телефонима или траже локалне услуге за оптимизацију претраживача - enterprise mobility solutions chicago.

Упркос чињеници да се мобилни телефони широко користе у маркетингу, истраживачи, нажалост, игноришу употребу АИ и гласовних претрага. Тренутно се све више продаваца суочава са великим бројем изазова у свом раду, као и повећаном конкуренцијом на терену. Добра вест је да постоје једноставни начини помоћи у решавању овог проблема. Пре свега, морате разумјети купца намјеравате, као и њихове потребе у одређеном тренутку кориштењем локалних претраживача услуга оптимизације.

Узгред, Кевин Бобовски такође верује да ће употреба гласовног претраживања донијети пуно промјена у области маркетинга јер може помоћи трговцима и претраживачима да боље разумеју преференције које имају различити купци. Такође, дошло би до промјена у начину на који купци уносе. На пример, умјесто да куцају "Нев Иорк Зграде", они би питали "Где могу наћи најбољи поглед у Нев Иорку?". Ово је велика предност и прилика за продавце који могу стварно унапредити свој посао и донијети им огромну количину новца годишње.

Међутим, питање које остаје неизговорено је: "Који је то утицај на праксу СЕО?" Имајући ово питање на уму, главни фокус ће бити преусмјерен на друге кључне ријечи дугог репа, а тиме ће се стратегија олакшати и брже оптимизирати. Људи су се навикли да комуницирају са алатима попут Алека и Сири. И запазимо да ова интеракција готово увијек узима облик општих питања. У пракси то значи да можете побољшати своју веб локацију додавањем странице за често постављање или креирањем блога који даје одговоре на најпопуларнија питања.

November 29, 2017