Back to Question Center
0

Семалт: нови трендови у СЕО маркетингу

1 answers:

Иван Коновалов, Семалт Експерт, изјављује да имплементација АИ повећава могућност добијања конкурентске предности, а то може бити због напредних визуелних, хипер-локалних и гласовних претрага. Али ипак, колико се информирамо о предностима АУ, упознавање са малопродајним пословањем може се претворити у прави изазов. У вези с тим, Кевин Бобовски, СВП и маркетер СЕО даје детаљним предностима АИ трговцима. Он објашњава да многи корисници, њихов проценат у распону до 60%, покрећу своја претраживања са мобилних уређаја. Објашњава да нема дигиталних продаваца који нису заузет претраживањима на својим мобилним телефонима или траже локалне услуге за оптимизацију претраживача.

Упркос чињеници да се мобилни телефони широко користе у маркетингу, истраживачи, нажалост, игноришу употребу АИ и гласовних претрага - query across databases mongodb. Тренутно се све више продаваца суочава са великим бројем изазова у свом раду, као и повећаном конкуренцијом на терену. Добра вест је да постоје једноставни начини помоћи у решавању овог проблема. Пре свега, морате разумјети купца намјеравате, као и њихове потребе у одређеном тренутку кориштењем локалних претраживача услуга оптимизације.

Узгред, Кевин Бобовски такође верује да ће употреба гласовног претраживања донијети пуно промјена у области маркетинга јер може помоћи трговцима и претраживачима да боље разумеју преференције које имају различити купци. Такође, дошло би до промјена у начину на који купци уносе. На пример, умјесто да куцају "Нев Иорк Зграде", они би питали "Где могу наћи најбољи поглед у Нев Иорку?". Ово је велика предност и прилика за продавце који могу стварно унапредити свој посао и донијети им огромну количину новца годишње.

Међутим, питање које остаје неизговорено је: "Који је то утицај на праксу СЕО?" Имајући ово питање на уму, главни фокус ће бити преусмјерен на друге кључне ријечи дугог репа, а тиме ће се стратегија олакшати и брже оптимизирати. Људи су се навикли да комуницирају са алатима попут Алека и Сири. И запазимо да ова интеракција готово увијек узима облик општих питања. У пракси то значи да можете побољшати своју веб локацију додавањем странице за често постављање или креирањем блога који даје одговоре на најпопуларнија питања.

November 29, 2017