Back to Question Center
0

Да ли знате како добити бесплатне повратне линкове ДоФоллов?

1 answers:

Прилично је лако разумјети како добити ДоФоллов повратне везе на скали. Али све није тако једноставно кад се ради о стварању квалитетних са високим ПР. Пре него што започнемо, ево шта треба имати на уму:

  • Обично обавите своју кампању за изградњу везе, немојте журити у нади да ће све бити на месту само једне ноћи.
  • Никада не претерујте, стварајући превише повратних линија које показују на вашу почетну страницу или одредишне странице, боље је да имате више контекстуалних веза које су органски увезене у ваш садржај на страници.
  • Пре него што добијете другу бацклинк везу за вашу веб локацију или блог, проверите да ли можете у било ком тренутку прилагодити или одбити.

Ево како да добијете ДоФоллов повратне линкове са високим ПагеРанк, поред тога што не плаћате пени. Пробајте следеће једноставне програме да бисте сазнали шта се догађа:

  • Узмите високе ПР линковине са ДоФоллов са веб локације Мицрософт Ансвер. Изненађујуће је добро преузети неке квалитетне повратне линкове - све што вам је потребно је да предложите исправно решење за одређено питање. На тај начин не само да можете да повежете саобраћај на главну веб локацију или блог, већ да покажете своју експертизу и тиме побољшате свој ауторитет на дужи рок. Све је сасвим једноставно - увек има проблема да се реши тамо. Дакле, када вам је одговор на ваш одговор спреман и ужива, слободни сте да добијете то заслужено бацклинк који је поднет у питању.
  • Даље, да видимо како добити повратне линије ДоФоллов помоћу вашег личног налога на Гоогле Плус-у. Ова друштвена платформа је моћан извор за повезивање са вашим профилом. Све што вам треба је само да се пријавите или користите већ постојећи. Затим идите у одељак "о" и попуните све потребне информације, да бисте били уграђени у бацклинк који показује пут вашој веб страници или блогу. Напомена, нема ограничења за додавање веза тамо. Али боље је да никада не претерујете - муците их као луди - осим ако не желите да све изгледа баш као спам.

  • Размислите о поступању са именима великог чланка и веб листама. Покушајте да пошаљете неке од ваших постова, чланака или било којег другог податка о квалитету који корисницима пружа стварну вредност. Међутим, обратите пажњу на то да ја лично препоручујем да поднесете онима који имају довољно довољно резултата ПагеРанк, почевши од најмањег нивоа 4.
  • Такође можете скакати вашу веб страницу или блог тако што ћете послати неке од својих најбољих постова, у складу са коментарима у десним одељцима тамо. Ево како лако добити повратне линкове ДоФоллов - само идите у потрагу за неким разумно добрим форумима ДоФоллов - и завршили сте. Међу осталим добрим местима за слање линка можете и роцк на следећим местима: Дмоз. цом; Онемиссион. цом; Долазно. орг; Инфобаррел. цом. Ако не знате одакле да почнете - не оклевајте да пробате једног од њих и схватите шта је у реду Source .
December 22, 2017