Back to Question Center
0

Који су начини да добијете бесплатне, али ефикасне повратне линије?

1 answers:

Да бисте добили повратне линије, веома је значајна у смислу оптимизације претраживача. Оне служе за подизање снаге вашег веб извора у резултатима претраге. Сви знају да Гоогле даје више вриједности да не прати повратне линкове, преносећи кроз њих саобраћај на веб странице.

На дигиталном тржишту има пуно новинара који траже једноставне начине за креирање долазних веза на своје веб странице. Међутим, далеко од свих ових техника изградње линија прате смернице Гоогле ранкинга. Као резултат, неискусни вебмастери добијају било какве резултате у вези саобраћаја и рангирања или добијају санкције из претраживача.

У овом чланку желим да поделим са вама неке корисне и поуздане методе како бисте добили повратне линкове и подигли своје позиције на страници са резултатима претраге. Надамо се да ће ове технике изградње линкова помоћи да добијете већи промет од претраживача.

Пре свега, размотримо како можемо разликовати између дофоллов и нофоллов бацклинкс.

Како проверити које врсте линкова имате?

Значајно је знати разлику између ових врста улазних веза јер поседују различиту вриједност за оптимизацију претраживача веб странице.

Дофоллов везе су везе које имају "до" ознаку у својој структури и пренос сок везе од једног веб извора до другог. На такав начин, повратне линије креиране од стране високих ПР сајтова преносе вриједне сигнале у повезани извор, показујући Гоогле ауторитет овог извора и његову вриједност за кориснике.

Да бисте проверили да ли добијате повратне линкове или не, једноставно је потребно да кликнете на њега и изаберете елемент прегледа. На пример, ХТМЛ код дофоллов везе изгледа као Гоогле, а нофоллов Гоогле.

Дофоллов бацклинкс су кориснији у термину изградње линка јер они помажу вашој страници да рангирају високе резултате у резултатима претраге и помажу у побољшању властитог домена, ауторитета страница и ПагеРанк. Штавише, они кажу претраживачима о високом квалитету и релевантности вашег садржаја.

Услови за добивање бесплатних високих ПР дофоллов линкова

  • Користите Коментар

Цомментлув је популаран ВордПресс додатак служи да учините ваше везе дофоллов у коментарима у блогу који је омогућио Цомментлув. Такве блогове можете пронаћи ручно користећи одређене фразе у Гоогле-у (на пример - "блогови за блогове са технологијом", "блогови за коментаре здравља", "жељена кључна реч овде + блогови за коментаре" и тако даље.

  • Гост Гост

Можете направити релевантне повратне линкове путем блогова. Пре свега, морате наћи везу са вашим индустријским блоговима или форумима који омогућавају постовање гостију. После тога, потребно је да контактирате власника блог-а и питате га о објављивању вашег садржаја помоћу везе дофоллов. Пошаљите своје постове за госте, а у оквиру вашег поста можете повезати неке од ваших нових чланака. Да бисте пронашли квалитетне блогове за госте у својој ниши, можете водити Гоогле истраживање или користити МиБлогГуест платформу за претраживање Source .

December 22, 2017