Back to Question Center
0

Како добити квалитетне повратне линкове за вашу веб страницу са стратегијама које функционишу?

1 answers:

Сви власници веб сајтова који желе да унапреде своје рангирање траже начине да добију повратне линкове за своје веб странице. Долазни линкови су важни фактори за рангирање вашег сајта и гласа за ауторитет вашег бренда. Зграда Линк-а је процес стварања нових улазних линкова на другим нишама повезаним веб страницама у циљу подизања ауторитета марке и привлачења већег промета на повезани извор. Поступак изградње везе односи се на оптимизацију ван странице и требало би да се уради након побољшања структуре и побољшања употребљивости, стварања квалитетног садржаја и стварања дизајна. Када се изврше све процедуре за оптимизацију на страници, време је да покажете вашој веб локацији широј публици. Изградња везе је веома слична речима у устима, која одговара стратегији уласка у промет.

Креирање свих повратних линија је немогуће. Подједнако, зато морате знати неке опште факторе квалитета повратне везе које укључују:

  • Входне везе су моћне када долазе из индустријских веб извора.
  • Ваш сидрени текст би требао изгледати природно и бити везан за тему садржаја и циљану кључну ријеч.
  • Текст око вашег бацклинк-а би требао бити максимално релевантан и користан. Корисници не би требало да га привлаче као рекламу.
  • Број улазних веза на страници која се повезује са вашим.
  • Ауторитет и репутација повезујуће странице.
  • Повезивање веб странице ПагеРанк.

Штавише, морате имати у виду следеће факторе при изградњи везе на вашој веб локацији:

  • Разноликост 29)

Ваше повратне везе требају бити изграђене на више домена како би Гоогле-у показали да је ваш садржај цењен због броја различитих људи. Осим тога, креирањем веза на различитим доменима побољшате свој профил везе и учините га бољом органском.

  • Равнотежа између линкова дофоллов и нофоллов

Наравно, примарна линија изградње сврхе већине вебмастера је да добије повратне линије пошто повезати сок са повезаним изворима. Међутим, да бисте креирали профил за позадинско повезивање здраве и природне позадине, потребно је генерирати и дофоллов и нофоллов екстерне везе.

  • Текстови сидра

Морате креирати различите анкурне текстове за сваку улазну везу. Штавише, ваши сидрени текстови не би требало да изгледају исто као ваш бренд или циљана кључна реч. Имајте на уму да ће иста сидра текстова вероватно штетити вашу репутацију и узроковати Гоогле казне.

Пре великог ажурирања Гоогле-а 2012. године, сви вебмастери су нагласили број долазних веза, а не њихов квалитет. Међутим, када је Гоогле Пенгуин упдате ушао у игру, све старе стратегије изградње линкове за црно-шешир СЕО нису постале ефикасне.

Дакле, размотримо како да добијете повратне линкове за вашу веб локацију на органски начин:

  • Уредни линкови
може да добије уређивачке везе једноставним контактирањем са нишама повезаним високим ПР сајтовима и разговара са њима о перспективама за изградњу везе. Међутим, морате бити спремни да дођете до бројних власника веб страница и као резултат тога их игноришу или добијете негативан одговор. Можете проверити ауторитет нишних повезаних страница користећи Семалт Веб Анализер или Мајестиц Source .

December 22, 2017