Back to Question Center
0

Који су начини да привучете добре повратне линкове на вашој веб локацији?

1 answers:

Желим да покренем овај чланак са кратком дефиницијом бацклинк-а за оне који су нови у овој теми. Бацклинк је долазна хипервезица са једне стране на другу. По правилу, линк се убацује у текст и изгледа као сидрени текст. Ако кликнете на овај текст, идите на чланак за објашњење или на веб локацију која је наведена у овом садржају. Такве везе обично корисницима пружају корисне информације и помажу власницима веб страница да побољшају своје рангирање веб странице ако је све учињено исправно.

Овај чланак је дизајниран да вас научи како добити добре повратне линкове на вашој веб страници. Желела бих да вам помогнем са алатима који су вам потребни да бисте добили најбоље могуће повратне везе и повећали свој домет.

Нису сви бацклинкс једнако створени. Због тога морате бити изузетно опрезни приликом повезивања са вашом веб страницом. Повратне линије се, по правилу, користе у две сврхе. Прво је да помогнемо веб-сајту да постигне квалитетан линк сок и да подигне ауторитет бренда на вебу. Друга је да намерно повредите конкурентне локације или ненамјерно за вашу.

Како направити разлику између квалитетног бацклинк-а?

Уопштено говорећи, висококвалитетне повратне везе су оне које долазе са најбољих веб локација. Они су релевантни и етички генерисани. Што више људи који се повезују са сајтовима најбољег квалитета, то је боље за рангирање претраживача сајта. Гоогле ће приказати такве везе и наградити повезану локацију са вишим рангом и бољом репутацијом. Управо то треба тражити у изградњи везе.

Међутим, као што сам раније напоменуо, све повратне везе нису створене једнако, а потом и далеко од свих њих су слично корисне. Зато вебмастери треба да знају шта представља квалитетну бацклинк.

Наведимо неке од основних карактеристика органског, висококвалитетног бацклинк-а:

  • релевантног за нишу промотираног веб сајта;
  • долази из поузданог веб извора;
  • шаље у референтном саобраћају;
  • исправно уграђени у садржај сајта;
  • није плаћено или реципрочно;
  • не изгледа као оглас;
  • доприноси вашем ПагеРанк.

Такви висококвалитетни линкови је тешко добити. Због тога су их веома ценили претраживачи и корисници. Штавише, потребно је да набавите такве везе из различитих извора, а не 100 повратних линија са једног високог ПР сајта. Имајте на уму да Гоогле једноставно може приметити када покушате да варате систем.

Који су најједноставнији начини да добијете квалитетне повратне линкове на вашој веб локацији?

Прва ствар коју треба да схватите је да треба повратне линије направити, а не купити. Савршена стратегија изградње линкова засниваће се на напорном раду, и то је све. Наравно, трошите више времена на стварање линкова подједнако. Међутим, бићете сигурни да ће такве везе дати дугорочне позитивне резултате.

Постоје неки начини да добијете квалитетне повратне линкове:

  • Да бисте добили релевантне повратне линкове, једноставно можете поставити своје име и информације о квалитетним људским измењеним именицима. Можда је тако да ћете морати платити неке од ових директоријума. Међутим, пре него што се решите за било какве услуге изградње линкова, морате се уверити да то није спамична веб локација.
  • Друга корисна линија изградње техника је постати гост блоггер. Сарадите са нишом повезаним циљаним блогом и објавите неколико узбудљивих и ангажујућих постова са улазним линковима који указују на вашу веб локацију Source .
December 22, 2017