Back to Question Center
0

Како набавити релевантне повратне линкове на лак начин?

1 answers:

Можда сте чули из наших претходних чланака о значају изградње линка за оптимизацију веб сајта. Повратне линије су кључне за СЕО због бројних различитих фактора - они побољшавају видљивост веб-страница на страници резултата претраге; они покрећу вебсајтове у очима Гоогле-а; они стварају константан ток саобраћаја на веб локацији и повећавају репутацију домена. Дакле, ако желите да креирате јак профил везе да бисте максимално повећали промет вашег претраживача, потребна вам је добра стратегија за бацклинк који ради за вас.


Да кажемо неке речи о улози повратних линкова у процесу оптимизације. Повратне линије су једноставни концепт - када се нека домена односи на вас, та спољна веза се сматра за бацклинк. Критична улога у изградњи линкова игра квалитет изворног облика у коме долази веза. Претраживачи процењују квалитет бацклинк-а по броју одређених критеријума који укључују ауторитет домене, број и квалитет спољних веза који указују на овај домен, релевантност садржаја на повезаног једног веб извора и тако даље. Ако сви ови критеријуми показују позитиван резултат, веб извор ће добити виши ранг.

Свака бацклинк даје одређену количину сокова везе на основу своје репутације, историје и ауторитета у одређеној тржишној ниши. Сходно томе, повратне линкове из висококвалитетних ПР 9 или 10 веб извора су ефикаснији од нискоквалитетних повратних линкова са спамичних аффилиате сајтова који немају никакву вредност за кориснике.

Уз све што је речено, ако желите да рангирате на Гоогле резултату претраге, потребно је да набавите релевантне и квалитетне повратне линкове са високих ПР веб локација.

У овом чланку ћемо размотрити неколико незгодних начина како лако добити квалитетне повратне линкове. Надам се да ће вам ове технике помоћи да рангирате вашу страницу за циљане услове претраге. Дакле, да погледамо ове технике изградње линкова.

  • Препоруке

Пишући исказе о квалитету, добијате потврду

прилика да обогатите свој профил позадине уз одговарајуће повратне линкове са ауторитативних сајтова. Кад год купујете неке производе или услуге које вреде вашег кредита, можете оставити свједочанство на локацији произвођача. Препоруке ће обично имати везу са вашим сајтом унутар њих како би доказали да је сведочанство органски створено. То ће вам помоћи да добијете једноставне повратне линкове на вашој веб локацији без трошења цента. Ако стављају нофоллов везу са вашим исказом, можете их замолити да их промене на ливе линку дофоллов.

  • РСС директоријуми

Можете пронаћи многе РСС директоријуме преко Интернета који омогућавају корисницима да истражују различите блогове, форуме или изворе из различитих тема. То је савршена прилика за било коју интернет страницу да добије бесплатну линковну везу од једног од ових релевантних директоријума. Све што вам треба је да пошаљете свој РСС феед на ове директоријуме. Можете то учинити ручно или аутоматски. Ако бисте то урадили аутоматски, можете користити програм који се зове Фаст РСС Субмиттер. Овај програм ће вам помоћи да поднесете свој домен на преко 100 РСС директорија аутоматски, уштедећи пуно времена и напора Source .

December 22, 2017