Back to Question Center
0

Који су ТОП 10 веб извори за генерисање повратних линија?

1 answers:

Стварање квалитета и ангажовање садржаја је несумњиво најбољи начин за бесплатне и органске повратне линкове на вашој веб локацији. Корисници сами ће дијелити свој садржај на вебу, дајући му више вредности у очима претраживача. Међутим, можете значајно побољшати свој профил за позадину тако што ћете направити везе на ТОП10 Гоогле веб страницама. Ови веб извори имају највећи ПагеРанк и највиши ауторитет на Вебу. Док већина вебмастера и СЕО специјалиста сматра да је немогуће добити везе са таквим квалитетним изворима веба, у стварности, све је много лакше. Можете добити повратне линкове са ТОП 10 веб извора бесплатно. Све што вам треба је да будете пажљиви и да пратите наш водич за изградњу кратких линкова. Па, идемо даље. Гоогле Плус

Гоогле Плус је друштвена платформа која је у власништву Гооглеа

ТОП 10 квалитетних бацклинк сајтова. После тога, има највећи ПагеРанк. Овдје можете направити обоје дофоллов (индексирано по претраживачима) и нофоллов (не индексиране помоћу претраживача) повратне линије.

Да бисте добили повратне линкове на Гоогле Плус, морате следити ове кораке:

 • Креирајте комплетан профил на Гоогле+.
 • Кликните на дугме Профил и изаберите О одељку. Овде ћете пронаћи Сите Сецтион.
 • Кликните на дугме Додај у области везе. Тиме ћете имати могућност додавања УРЛ-а свог сајта.
 • Скроловањем по страни приметићете доприноса где треба да поновите свој бренд и УРЛ.
 • Да бисте сачували све кликните на дугме Ок.
 • Да бисте добили саобраћај са ових веза, кликните икону закључавања на "Линкови" и "Сарадник". "Овдје морате промијенити приватни поглед на јавни.

То је то. Сада имате повратне линије са једне од најутицајнијих платформи на Гоогле-у.

 • Фацебоок

Фацебоок је глобално популарна друштвена мрежа са свеобухватним статистичким индексима. Има 9 ПагеРанк и 2 Алека Ранк. Укупан број повратних линкова који указују на Фацебоок је више од 7 милиона. Свакодневно се на Фејсбуку пријављују милиони нових корисника из целог света, а исти људи га користе свакодневно. Другим речима, Фацебоок је само највећа друштвена платформа на свету која пружа одличне могућности за повезивање пословних људи.

Да бисте добили повратне линкове из ове ПР9 друштвене платформе, морате пратити ову кратку инструкцију:

 • Пријавите се на Фацебоок или креирати свој пословни рачун ако га немате;
 • Затим отворите Фацебоок апликацију која се зове "Статички ХТМЛ" и кликните на Адд Статиц ХТМЛ на страницу. Овде ћете видети нову картицу "Адд паге таб. "Изаберите жељену страницу и кликните на" Адд паге таб ". "
 • Радити ове манипулације, креираћете добродошлицу на својој Фацебоок страници.
 • Кликните на ову добродошлицу. Сада имате другу картицу у којој морате кликнути на картицу Уреди и убацити овде ХТМЛ код. Потребно је да промените УРЛ веб странице и текст сидра са УРЛ-ом вашег веб сајта и сидреним текстом. Да бисте сачували ове промене, потребно је да кликнете на дугме Сачувај.

Процес стварања дофоллов бацклинк на Фацебоок-у је учињен. Сада можете приметити повећање друштвеног саобраћаја који долази са ове платформе Source .

December 22, 2017