Back to Question Center
0

Који је најбољи начин за зараду екстерних повратних линкова за СЕО?

1 answers:

Хајде да се суочимо са тим - изградња спољних повратних линкова за СЕО је једна од кључних компоненти која може да води вашу веб локацију или блог ради боље експозиције у онлине претраживању. Али пре него што почнете, размотрите ову ружну истину о њиховој изградњи у оптимизацији претраживача. Дакле, уверите се да сте спремни са следећим основама пре него што можете разумно наставити зарађивање вањских повратних линкова за СЕО:

 • Требали би имати вашу веб страницу или блог добро оптимизиран на техничком нивоу.
 • Требали бисте изградити солидну архитектуру локације.
 • Требали бисте уложити своје вријеме и труд у јединствени садржај који доноси вриједност.

Ево неких од најбољих начина да зарадите вањске повратне везе за СЕО:

1. Изаберите алат за проверу исправне везе, као што су Семалт Анализер, Сцреаминг Фрог СЕО Спидер, Моз'с Опен Сите Екплорер - тестирао сам их у пракси за неколико веб локација и блогова. Добро се бавите постављањем свих техничких грешака које могу утицати на добро корисничко искуство следећим шаблонима:

 • Брзина учитавања странице.
 • Мобилни одзив веб дизајн и корисничко искуство.
 • Дупликатни садржај веб странице, као и дуплицирани метаподаци.
 • 302 преусмерава и преусмерава ланце.
 • 404 грешке и остале каноничке грешке.
 • Погрешно коришћење екстерних повратних линкова и СЕО директива (нпр. г. , ноиндек, нофоллов).

2. Фокусирајте се на потребе корисника, а не само да манипулишу Гоогле-овим алгоритамом рангирања. Овде мислим да ваш садржај МОРА донијети стварну вриједност и молим корисника. На тај начин, улажући своје време и труд у изградњу екстерних повратних линкова за СЕО - зарађујући их природно са вашим садржајем - уверите се да немате барем следеће проблеме:

 • Ваш садржај не задовољава прави корисник (превише дуго или досадан рад, који би тешко привлачио главне потребе живих тражитеља).
 • застарјели садржај (запамтите - очекује се да ће се ваша веб страница или блог добро играти са њим и помоћи ће кориснику више од конкурентских конкурената).
 • Недовољно детаљно истраживање података (наравно, имати пуно ауторитета може бити у реду да се нађете на врху претраге Гоогле-а, али и даље дефинитивно није довољно за победу).
 • Недостатак читљивости и личности (размислите о стварању сопствених студија случаја, занимљивих табела, инфографике и било ког другог вредног садржаја који привлачи вашу циљну публику).
  Слаба визуелна привлачност (олакшава читање са тачкама, одличним насловима и дескриптивним листама, користите само подношљиве блокове текстуалних текстова, примјерне наслове и слике, као и визуелно привлачне фонтове и прилагођавање позадина).

3. Једини начин да зарадите спољашње повратне линкове за СЕО органски је изградња односа. Хајде да се суочимо са тим - ваша веб страница или блог није удаљени острво одвојен од океанских вода. Само добро изграђене везе и здрави односи могу довести до зарађивања снажнијих повратних линија и ширења на Вебу. Да бисте имали користи од процеса који се покреће на готово само-управљачким начинима, размотрите следеће:

 • Одвојено пуштање садржаја са вашег садржаја може вам омогућити не само примање више линкова које указују на вашу веб страницу или блог заузврат, већ ће помозите вашој веб страници или блогу да генерише више потенцијала, дионица, прати и сл.
 • Успостављање чврстих и међусобно повољних односа са индустријским утицајима и врхунским блогерима. Никада се не ограничавајте на то досадне и најчешће бескорисне просторе преко хладних е-порука.
 • Писање неких добро размишљаних и чисто релевантних коментара на најчешће посећеним блоговима или најпопуларнијим веб локацијама у вашој пословној индустрији или тржишној ниши.
 • Претварање ваше веб странице или блога у прилично заслужну, вредно сигурно да примите те вриједне повратне линкове. Мислим, помоћу својих чланака, постова или вредног гостовања на блогу можете учинити неке најтоплије или најтраженије теме - само да бисте природно промовирали свој садржај и постали видљиви за што више заинтересованих корисника на Интернету.

Да бисте закључили, запамтите да је ваш крајњи циљ да уживате у бројним коментарима и акцијама преко популарних друштвених медија - само неколико сати након објављивања најновијег ажурирања, новог садржаја или потпуно новог производ или услуга. Дакле, препоручујем да се укључите у широку тему промоције садржаја за ваше будуће истраживање. То ће се увек исплатити, сигуран сам Source .

December 22, 2017