Back to Question Center
0

Како направити профитабилан профил бацклинк користећи дофоллов генератор линкова?

1 answers:

Сви власници веб страница сањају да своје онлине пословање буду видљиве потенцијалним купцима. Због тога они спроводе софистицирану маркетиншку кампању која укључује оптимизацију претраживача, маркетинг друштвених медија, генерисање повратних линија и тако даље. Ако имате нешто да поделите са широм публиком, сигурно је потребно то учинити.

Зграда Линк је један од најкритичнијих делова оптимизације претраживача. Улазне везе су од суштинског значаја за високо позиционирање на страници резултата претраге и привлачење потенцијалних купаца. Они чине ваш садржај видљивим вашој циљној публици и повећавају ваш пословни повраћај улагања.

Изградња улазних веза није ракета науке, али добијање повратних линија са ауторитативних високих ПР локација може изгледати сувише компликовано за новог. На срећу, на вебу постоје велики број професионалних бацкфинк генератора, као и консултанти за оптимизацију претраживача и линкера, који ће вам помоћи да набавите квалитетни линк сок са високих ПР локација.

У овом чланку ћу вам поделити неколико савета како да направите бесплатне повратне линкове. Штавише, овде ћете пронаћи неке доступне сајтове за повратне линкове који могу направити процес стварања спољашњих веза.

Веб извори који служе као генератори повратних линија дофоллов

Овдје ћете наћи листу извора на Интернету гдје можете бесплатно преузети повратне линије у кратком року. Ја ћу причати о таквим истакнутим изворима као што су Мицрософт, Фацебоок, Гоогле и тако даље.

Пре него што почнемо да причамо о овим изворима, желим да поменем да постоје две врсте повратних линија - дофоллов и нофоллов. Неке од високих ПР локација пружају обе врсте веза - Гоогле+, ИоуТубе и друге. Напротив, такве популарне друштвене платформе као што су ЛинкедИн и Фацебоок омогућавају да изграде само нетфоллов бацклинкс.

Укратко, бацклинкс дофоллов су они који преносе сок везе од једног извора до другог и помажу у повећању рангирања сајта по одређеној кључној речи. Дофоллов бацклинкс омогућује изградњу овлашћења за марку и приказивање Гоогле-у како је угледан веб извор. Нофоллов бацклинкс су линкови који не преносе никакав линк сок и не утичу на ранг ваше странице. Међутим, они и даље могу учинити ваш профил бацклинк јачи ако долазе из високих ПР извора.


 • Мицрософт
извор који поседује велику вредност за кориснике из целог света. Због тога има највећи ПагеРанк. Прибављање долазних веза са ове странице, повећат ћете ауторитет бренда и повећати репутацију странице у очима Гоогле-а.

Да бисте генерисали повратне линије од Мицрософта, потребно је да прођете кроз следеће кораке:

 1. Направите нови налог у Мицрософт-у.
 2. Пријавите се и идите на профил профилу.
 3. Отворите линк и додајте своју везу на циљани текст сидра.
 4. Да бисте довршили ову процедуру, кликните на дугме "Сачувај".
 • Гоогле Плус

Гоогле Плус је друштвена мрежа коју поседује Гоогле. Можете добити квалитетне повратне линкове из овог извора следећи следеће кораке:

 1. Пријавите се у Гоогле Плус помоћу Гмаил налога.
 2. Направите нову страницу за свој блог.
 3. Потом проверите своју страницу.
 4. И коначно, додајте свој линк на одељак УРЛ.
 5. Кликните на дугме "Сачувај" Source .
December 22, 2017