Back to Question Center
0

Шта бих требао знати о профилу позадине сајта како бих подстакао мој СЕО?

1 answers:

Прије свега другог, почнимо са основама. Постоје само три главне врсте веза које би ваш профил повратне везе требало да буде заинтересован када је у питању повећање вашег укупног напредовања у СЕО-у на скали. Због тога, за сам почетак, требало би да схватите који типови везе можете укључити у профил вашег сајта - неки од њих раде за сврху СЕО-а, али остали не подносе мерљиви утицај на ваш саобраћај и бољу експозицију у онлине претраживању, барем директно.

Сваки сајт поседује Бацклинк профил Направљен са:

  • Интерне везе - повезују различите странице и секције на једном сајту или блогу. С једне стране, потребне су унутрашње везе за добру логику архитектуре сајта која ће учинити добро не само за боље претраживање корисника, већ је и потенцијално повољна за брже и квалитетније индексирање од стране базе за претраживање. С друге стране, међутим, чврст ред самог оснивања је вјероватно у независном власништву који може дати позитиван сигнал рангирања да се вриједи показати широј публици активних тражитеља - casino ecocard. Напомена: унутрашње везе које се налазе у оквиру сваког профила позадинске везе немају утицајан утицај на веб саобраћај, као и СЕО у целини. То је само правило игре - и следећа правила могу бити награђена, барем од времена до времена, зар не?
  • Спољни линкови - уопштено говорећи, овај тип везе се користи управо за потребе СЕОа. Бити међу најнеобичнијим рангирајућим факторима у очима главних претраживача као што је Гоогле сам, као и Иахоо и Бинг, спољни линкови повезују читаоце ваше веб локације или блога са остатком онлине света на Вебу. И овде долази скуп најодлучијих метрика веза (као што су ПагеРанк, Ауторство за домене, Корисничко поверење, Управа страница итд.). Због тога сваки профил повратне везе на сајту жели да их има на максималним резултатима - они могу створити снажан утисак за претраживаче које такав веб сајт или блог вреди показати на врху СЕРП-ова.


Квалитетни линкови могу доминирати светом

Озбиљно, важније него што мислите. Мислим да су висококвалитетне везе са јаким резултатом у ПагеРанк и Управи домена значиле да нисте само поуздани и поуздани ауторитети на Интернету, него да је садржај ваших страница толико јединствен и да доставља толико вредности - да други људи широм света Веб не може да помогне него да се пресели и усмери мерљиви део сопственог саобраћаја - директно на сопствену страницу или блогове.

Шта чини добру Бацклинк у СЕО

1. Права природа - то значи да је свака веза у вашем профилу била саграђена безбедно и органски, без учешћа у било којој плаћеној, незгодној или експлицитно релационој схеми изградње везе.

2. Чиста релевантности - означава њихову способност да се подударају са главном темом или дискусијом о теми како би довели само прецизно циљани органски веб саобраћај на обе стране договора.

3. Власт и поверење - је самоповезујућа карактеристика, пошто је свака извршна бацклинк способна пренијети део тај мистериоус "линк сок" мора бити моћна, и. е. , требало би да дође са одговарајућих истакнутих места која добро служе потребама живих корисника.

December 22, 2017