Back to Question Center
0

Да ли су било који долазни Амазон претраживач кључних речи, или ћу добити софтверски алат умјесто тога?

1 answers:

Сви знају да постоји широк спектар различитих онлине услуга, алатке за проналажење кључних речи Амазон и оквири са пуним мастима који ће вам помоћи у стварању дуготрајних и радно интензивних активности. Иако се неке од њих лако могу наћи у отвореном приступу (бар са својим основним верзијама које су доступне бесплатно), остали долазе као плаћене понуде са животном / периодичном претплатом или са накнадним накнадама по акцији (и. е. зависно од тога колико операција тамо заправо вршите). Али шта ако кажем да Амазон има подразумевану доступност кључних речи за проналазак кључних речи, а да се и даље не користи сваки трговац који продаје тамо? Мислим да бисте и ви могли проћи кроз истраживање кључних речи производа - дословно на празан начин - donde exponer fotografias de modelos.

Опција за аутоматско попуњавање Амазон

Можда изгледа као пригушивач, али можете да користите подразумевану опцију аутоматског пуњења на Амазон-у као алатку за проналажење кључних речи. Наравно, имајући у виду да имате неколико семенских мисли или идеја о варијантама претраживања дугог репа. Све што вам треба овде је да наставите са уносом амазонове траке за претрагу - и користите приједлоге аутофилирања које се појављују за своју корист.

Амазон ППЦ

Још један стандардни начин постављања производа испред највиших релевантних кључних речи за претрагу. Само пустите Амазон да ради посао за вас - користећи кампање плаћања по клику како би аутоматски извлачили неке нове кључне речи или не тако популарне увјете за претраживање који су до сада постали популарни. Наравно, једини услов је да ћете морати имати попис предмета, као и додатни новац који ће бити потрошен у ту сврху.

Схарк Амазон Кеиворд Финдер

АМЗ Схарк алат је веома једноставан начин усмеравања одговарајућег скупа кључних речи произведених помоћу повезаних ЛСИ синонима као што је хватање више дуготрајних фраза за претраживање и откривање бољег ниша које су ваши најближи ривали користили до сада. Све што вам треба овде је само унос једне кључне речи семена - и завршили сте. Искористите изузетно масивну листу која садржи стотине корисних предлога за кључне речи, сродне идеје производа и заједничке трендове дугогодишњег претраживања који тренутно превладавају. Само помислите шта може да функционише за ваше пословање и шта вероватно треба да буде укинуто за будућу референцу.

Преко продавца

Међу осталим моћним и прецизно циљаним алатима за проналажење кључних речи Амазон, најпопуларнији је продавац који ће вам помоћи да брзо откријете неке од најпрофитабилнијих кључних речи и потенцијално профитабилних дуго- репне претраге у блиској вези са вашом тржишном нишом или категоријом предмета. Чак се и његова бесплатна верзија показала као изузетно добар за мене да поштујем главну листу кључних кључних речи. Верзија продавца која је плаћена, међутим, може вам помоћи у још напреднијим истраживањима о кључним ријечима, оптимизацији листе и увиду у праћење кључних ријечи тако да излазак из те конкуренције на тржишту среза може постати мало поузданији.

December 22, 2017