Back to Question Center
0

Семалт предлаже моћну алатку за скраћивање Веба

1 answers:

СЕО Спидер Тоол је релативно нова апликација за скраћивање и пузање података која вам омогућава индексирање ваше веб странице и преузима кључне елементе на лицу места, што вам олакшава анализу вашег он-паге и офф-паге СЕО-а. Можете бесплатно преузети овај програм или се одлучити за свој премијум план да бисте искористили напредне функције.

Шта можете да урадите са СЕО Спидер Тоол?

За разлику од других обичних програма за скупљање или екстракцију, СЕО Спидер Тоол је флексибилан, брз и једноставан за коришћење и омогућава вам да анализирате резултате у реалном времену. Она прикупља податке, омогућавајући извршним директорима да донесу неке информисане одлуке - future lebanon site. Неке од његових предности су описане у наставку.

1. Пронађи Брокен Линкове

Користећи СЕО Спидер Алат, можете пронаћи неисправне линкове на Вашој веб локацији и олакшати вам да претражујете своје веб странице. Овај програм тренутно претражује сајт и проналази везе као што је 404. Штавише, поправља прекинуте везе и помаже при лоцирању грешке сервера. Према томе, СЕО Спидер Тоол је свеобухватна алатка за извлачење података и веб правлинг. Прона е УРЛ-ове и одмах их инсталира.

2. Анализирајте наслове страница и мета података

Можете лако анализирати наслове страница и метаподатке током процеса пузања. СЕО Спидер алат прати квалитет мета описе и идентификује грешке, недостајуће речи, кратке или дугачке линије или дуплирани садржај на вашој веб страници.

3. Екстракт података са КСПатх-ом

Сада можете једноставно прикупљати податке са ХТМЛ-а веб страница користећи СЕО Спидер Тоол. Његова ЦСС стаза и КСПатх чине ваш рад лакшим и бољим од других сличних програма за извлачење и пузање. Овај алат прикупља информације из мета ознака, наслова, ценовник сајтова и добија вам добро очишћене податке у року од неколико минута.

4. Генерисање КСМЛ Ситемап-ова

Још једна предност коришћења СЕО Спидер алата је то што генерише КСМЛ ситемапове за кориснике и долази са напредним подешавањима конфигурације. Можете променити фреквенцију и брзину учитавања ваше странице и одмах побољшати свој ранг. Штавише, ова алатка нуди различите шеме карте за одабир.

5. Интегришите се с Вашим Гоогле Аналитицс налогом

Можете повезати или интегрирати СЕО Спидер алат помоћу вашег налога Гоогле аналитике и прикупити корисне податке, побољшати стопу одбитка, разговоре и сесије вашег веб сајта. Када се подаци у потпуности извуку, овај алат ће га објавити и помоћи ће вам да генеришете приходе на Интернету.

6. Преглед робота и директива

Сада је свакоме лако прегледати УРЛ адресе блокиране роботима. ткт, Кс-Роботс ознаке и мета роботе, захваљујући СЕО Спидер алату за омогућавање. Он аутоматски поправља сломљене УРЛ-ове и одмах добија жељене резултате.

7. Откриј дуплирани садржај

Можете лако открити дупликате веб страница на интернету користећи СЕО Спидер Тоол. Делимично дуплирани садржај се аутоматски поправља. СЕО Спидер алат провјерава наслове, садржаје и описе својих страница за квалитет, како не би било копирања својих веб страница у мрежу.

8. Такмичарска инспекција

Ако желите прегледати локацију вашег такмичара и желите да разумеш коју врсту података је ошишао, требало би да пробате СЕО Спидер Тоол. Ово је једини веб сцрапинг и програм пузања података који вам омогућава упоређивање рангирања са конкурентима и одмах вам даје корисне информације.

December 22, 2017