Back to Question Center
0

Семалт: Веб стругање с прелепом супом

1 answers:

Данас постоји много начина на који људи могу извући податке са различитих веб страница. Многи сајтови, као што су Гоогле и Фацебоок, пружају АПИ-е које претраживачи могу користити да имају приступ свим релативним информацијама које желе. Али нису све веб странице опремљене АПИ-ом, јер можда не желе да њихови читаоци сакупљају било какве информације од њих или зато што нису опремљени напредном технологијом. Али шта могу веб сцраперс учинити у оваквим случајевима? Како могу извући податке ако одређене веб странице не користе АПИ? Истина је да они могу на много начина брисати веб странице.

Користите Гоогле документе за боље резултате

Користећи Гоогле документе, они могу заправо донети све информације које им требају - dulcosoft τιμη. Они могу да га примене на скоро сваки програмски језик, као што је Питхон. Питхон је веома моћан програмски језик, који је једноставан за коришћење и омогућава програмерима да повежу свој пројекат са стварним светом. Омогућава својим корисницима да изразе различите концепте у мање линија кода да други програмски језици, као што је Јава.

Прекрасна супа (Питхон Либрари): изванредан алат за брзе задатке

Библиотека Питхон омогућава брзо преокретање веб скрапинга пројеката и нуди многим библиотекама да изводе одређену задатак. На пример, БеаутифулСоуп је једноставан алат за брзе задатке, попут извлачења различитих података, као што су листе, контакти, табеле и још много тога. Заправо, БеаутифулСоуп својим корисницима нуди једноставне и ефикасне методе за навигацију, претраживање и модификацију одређених података. На пример, заузима ХТМЛ документ и разрађује га, стварајући одговарајућу структуру у меморији. Штавише, аутоматски претвара све долазеће документе у Уницоде, тако да корисници не морају размишљати о завршетку.

Карактеристике прелепе супе

Корисници могу инсталирати овај ефикасан алат за извлачење у Виндовс и Линук системима. Затим, они могу да се крећу и науче како једноставно користити систем. Они могу видети све неопходне примере како би добили идеју како ће користити овај систем. Ови примери могу им помоћи да боље разумеју систем. То је практичан водич за боље упознавање начина на који се могу извадити подаци из различитих веб страница.

Изразени подаци изгледају као изворни документ. Али у случајевима када постоје одређене грешке у одређеном документу, Беаутифул Соуп их открије и обезбеди својим корисницима разумну структуру. Лепа супа нуди нека сјајна својства, која дају имена ХТМЛ елемента, како би их учинили једноставнијим за кориснике. Веб скрепери морају запамтити, на примјер, да један елемент може имати више врста класа и класа се може поделити у елементе. Сваки од ових елемената може имати само један ид, који се може користити само једном на страници. Лепа супа је сјајан програм, који је дизајниран првенствено за пројекте као што је веб сцрапинг. Омогућава неке једноставне методе за своје кориснике да модификују парсе стабло. Овај језиковни програм је развијен на врху најбољих парапсих Питхона, попут ЛКСМЛ-а и прилично је флексибилан. Заправо, проналази закључане податке и прикупља све потребне информације за веб скрипере у року од неколико минута.

December 22, 2017