Back to Question Center
0

Шта је ХТМЛ екстрактор? - Семалт Ревиев

1 answers:

ХТМЛ текст екстрактор је једноставан начин за приказ и сачување текста веб странице. Помоћу овог алата можете брисати ХТМЛ документе и добити значајне информације у року од неколико секунди. Ако сте фрустрирани јер сајт има неселективи текст и тражи исправно решење, ХТМЛ текст екстрактор је прави избор за вас.

ХТМЛ екстрактор текста има пуно функција. Неке од њих су дискутоване у наставку.

1 - 215/55r16 goodyear efficientgrip performance 93v. Погодно за програмера

За програмера и не-програмера, ХТМЛ екстрактор текста извлачиће кодове и текст са жељених веб страница. Не морате имати програмске вештине да бисте користили овај алат. Уместо тога, потребно је основно знање о ХТМЛ-у и Питхон-у да бисте обавили свој посао. Овај алат није погодан само за програмера, већ и за предузећа, стартупа, новинаре и студенте.

2. ХТМЛ текст екстрактор за веб дизајнера

Веб дизајнер је одговоран за креирање изврсних дизајна и креативних веб страница за своје купце. Ако сте професионални веб дизајнер и имате велики број ХТМЛ датотека за екстракцију, требало би да пробате ХТМЛ екстрактор текста. Овај алат обезбеђује вашу заштиту и приватност на интернету, добивајући вам добро очишћене податке. Штавише, он прикупља и издваја информације из слика и видео записа, што вам олакшава креирање илустративних дизајна.

3. ХТМЛ екстрактор текста за све оперативне системе

Једна од најистакнутијих особина ХТМЛ екстракта текста је то што ради на свим Виндовс системима. Штавише, овај алат може бити интегрисан са било којим веб прегледачима и одличан је за кориснике Виндовс 98, Ме, 2000, НТ, Виста, КСП, 7 и 8. Одштампаће вашу датотеку и издвојит ће текст у читљивом формату.

4. Она ствара и управља агента и скрипти

Са ХТМЛ екстрактом текста, вебмастери могу лако креирати и управљати обе скрипте и агенте. Он се лако позива на мјере за прилагођавање масе и обавља различите задатке за своје кориснике.

5. Неструктуриране податке можете претворити у корисне информације

Помоћу ХТМЛ екстракта текста можете једноставно претворити неструктуиране податке у корисне и читљиве информације. За коришћење овог алата не треба вам никакво програмерско знање. Прво ће скенирати своје ХТМЛ документе и обезбедиће вам најмање 40 стандардизационих шаблона које ће вам омогућити да увезете своје податке.

6. Добро за вести веб странице

Нев Иорк Тимес, ЦНН, ББЦ и Тхе Васхингтон Пост су неке од најпознатијих веб страница за вести. Помоћу ХТМЛ екстракта текста можете лако извући податке са ових локација. То ће вам пружити квалитетне резултате и лако решити све велике и мање грешке. Уз помоћ овог алата, можете креирати квалитетан садржај и објавити га на вашој веб локацији за боље рангирање претраживача.

7. Флексибилни планови плаћања

Посљедњи, али не и најмање битан, ХТМЛ екстрактор текста је погодан за стартуп и долази са различитим плановима премије. На пример, можете изабрати свој основни план ако имате приватни блог и не можете приуштити повољне понуде. Основни план ће вас коштати 20 долара месечно и откључати опције и опције за вас. Међутим, доступна је и 14-дневна пробна верзија.

December 22, 2017