Back to Question Center
0

Да ли желите да извадите веб податке? Семалт уводи бесплатни софтвер за екстракцију веба података

1 answers:

Добијање информација са веб странице је компликована техника коју користе различите компаније. Организације које желе да прикупе обим података о одређеним предметима могу добити од следећих програма:

1. Стругач

Скрапер је додатак Цхроме који има широк спектар функција. Није само стругач података већ истраживач кључних речи. То није превише софистициран алат који може да извози своје податке у Гоогле табличне табеле - tavolo da ping pong esterno pieghevole. Ваши подаци ће бити копирани и похрањени у табелама, захваљујући ОАутх-у за то што је могуће. Стругач је одличан и за програмера и за програмера.

2. Веб жетва

Веб Жетва долази са различитим конфигурацијским опцијама и одличан је програм за извлачење података са отвореним изворима. Писано је у Јава-у и прикупља податке са основних и напредних веб страница. Веб Харвест углавном циља на КСМЛ или ХТМЛ веб странице.

3. Сцрапи

Сцрапи је још један диван алат за скраћивање података . То је пуноправни пузајући оквир са десетинама карактеристика и опција. Сцраппи ради брзо и добија жељене формате података. Може се користити само када инсталирате Питхон на свој уређај. Плус, морате имати основно разумевање овог програмског језика.

4. ФМинер

ФМинер је један од најбољих и најкориснијих алата за вађење података. У поређењу са другим сличним програмима, ФМинер је поузданији и има боље карактеристике. Он извлачи податке чак и на најкомпликованијим веб страницама и подржава ЈаваСцрипт и АЈАКС формате. Такође добија податке у МиСКЛ и Орацле формате, у зависности од ваших захтева.

5. Оутвит

ОутВит је један од најкрупнијих и најкориснијих програма за вађење података. То је екстензија Фирефока са оптерећењима својстава екстракције података. Оутвит поједностављује ваше претраживање на мрежи и помаже аутоматски претражити различите веб странице.

6. Дата Тоолбар

Дата Тоолбар може аутоматизовати процес скраћења података за вашу лакоћу. Ако тражите да прикупљате податке са различитих веб страница и да вам требају информације од тачке, морате покушати Дата Тоолбар.

8. иМацрос

Најбоља карактеристика иМацроса је да може аутоматизовати понављајуће задатке. Било да га желите користити у Фирефок-у или Гоогле Цхроме-у, иМацрос подржава све прегледаче и помаже вам да крећете кроз велики број веб страница. Плус, помаже у претварању веб таблица и листа у корисне информације.

9. Гоогле Веб Скрапер

Ово је програм за екстракцију података који ради на претраживачу који ради као Оутвит и Импорт. ио. Гоогле веб скрапер је дизајниран да извуче податке из текстуалних и ПДФ датотека. Морате истакнути податке који су вам потребни, а овај алат ће вам дати жељене копије за сат времена. Податке можете да сачувате на Гоогле диску.

10. Ектрацти

Ектрацти је релативно нов, али ипак невероватан програм за скраћење који се покреће технологијом машинског учења. Можете креирати АПИ-ове помоћу овог програма и попунити цео веб-локацију у року од неколико секунди.

December 22, 2017