Back to Question Center
0

Како попунити Амазон продавац централно са кључним речима на прави начин?

1 answers:

Пре било чега другог, личимо на то - кључна реч и оптимизација претраживања на Амазон-у је много другачија у поређењу са било којим већим претраживачима као што је Гоогле. Мислим, на пример, ситуацију када треба да укључите много релевантних кључних ријечи и дугогодишњих појмова за претрагу - директно на посебне дијелове странице производа познатог као одељак за централне кључне речи за позадину Амазон продавца. Добро је место за стављање свих кључних речи које су релевантне за категорију производа / производа, али и даље не успијевају пронаћи своју локацију у наслову производа, или на пример листу метака.

Ваш центар за кључне речи Амазон продавца такође је добро место за коришћење различитих варијација кључних речи што никада неће учинити за било какву видљиву интеграцију (на примјер, честа погрешна писма која су постала кључне ријечи на свој начин, колоквијални синоними, ЛСИ комбинације итд. ) - paginas de fotografos aficionados.

Главна база за продавца Амазон продавца

Имајте на уму да од почетка 2017. године главна поља Амазон продавца централних кључних речи индексирају само 250 знакова. То значи да сваки велики продајни продавац на Амазону треба да буде проактиван да има све што је на месту са свим неопходним исправкама направљеним на време. Зато ћу вам показати кратак низ савета и корисних трикова за вашу главну секцију за кључне речи за продавце Амазон продавца.Размотрите следеће идеје и изјаве приликом прилагођавања:

  • Узмите главну листу ваших циљних кључних речи и одредите приоритет сваке комбинације по њиховом значају. На тај начин, запазите, међутим, да нема потребе понављања било које појединачне кључне речи - само зато што ће Амазон покривати различите комбинације израза дугих репа у пет основних поља за позадину.

  • Покушајте да унесете што више различитих јединствених кључних речи за сваки од пет поља колико је могуће. Још једном - уопште није неопходно више пута користити било коју кључну реч. Боље да користите тај ограничени простор мудро.
  • Фокусирајте се на уштеду карактера у вама Амазон продавац централних кључних дијелова за кључне речи. Запамтите, са чак и неколико знакова смањите, понекад можете додати нови израз за претрагу.
  • Треба истаћи било која понављања помоћу кључних кључних кључних ријечи. Имајте на уму да са становишта гледишта, ако је Амазон А9 рангирање алгоритма за претрагу, само две речи везане кратким цртицама већ покривају све могуће појединачне речи и комбинације ријечи. Исто правило је за слова горње и мале слова, ријечи за пуњење / заустављање, узвикне тачке (уверите се да се оне избјегавају по сваку цијену!).
  • Свака кључна реч или дугорочна фраза треба раздвојити само са једним простором. Мислим, комаде уопште нису неопходне, боље их не дозволите да преузму тај драгоцени простор карактера.
  • Уосталом, уверите се да користите цео простор у одељку за кључне кључне кључеве продавца Амазон продавца. На тај начин, немојте заборавити да имате двоструку проверу да ли је све урађено, без укључивања било које кључне речи са само мало значаја.
December 22, 2017