Back to Question Center
0

Да ли могу брзо да оптимизујем своју листу Амазон за кључне речи и померим себе на највише претраживане ставке?

1 answers:

Ако желите постићи успех, требало би да позиционирате и оптимизирате своју Амазон листу главних циљних кључних речи (и. е. , оне појединачне кључне речи и комбинације дугог репа које се најчешће користе за претраживање производа). Али како пронаћи праве кључне ријечи и оптимизирати Амазон листу најбоље могуће? Ствар је у великој мери као у претраживачкој оптимизацији (СЕО), како бисте оптимизирали свој Амазон листинг треба да изаберете кључне ријечи у највишем тражњем претраживању (и - able computer repair san carlos. е. , велику количину претраживања), у складу са одговарајућим нивоом конкуренције кључних речи (тј. е. , релативно лако рангирати). Зато ћете прије свега морати изабрати одговарајући алат за кључне речи. И доле ћу вам показати неке практичне шеме за оптимизацију Амазон листе за праве кључне речи и коришћење одговарајућег алата са доказаном ефикасношћу. Па, хајде да се пробудимо!

Почните са Гоогле планером за кључне речи

Озбиљно, овај основни алат за истраживање кључних речи добро познат од стране скоро свих стручњака СЕО може вам помоћи да оптимизујете Амазон листинг за праве кључне речи. Да бих прецизније, препоручујем да користите Гооглеов планер за кључне речи пре него што било шта друго - само да бисте добили велику слику ваших кључних кључних производа и дугих репних претрага фраза. На тај начин ћете моћи да разумете све глобалне трендове њиховог коришћења - не само на Амазон, већ и на другим сличним тржиштима, као што су еБаи, Валмарт, Алибаба трговина, итд.

Оптимизирајте Амазон Оглас користећи Профессионал Тоол

Једном када имате велику слику ваших главних циљних кључних речи, време је да их тестирате у акцији. Мислим овде ћете морати одабрати добар алат за истраживање кључних речи посебно прилагођен оптимизацији Амазон листе. Међу осталим, могу вам препоручити следеће - КеивордТоол. ио и ЈунглеСцоут. Ја сам их тестирао како би оптимизовао своју Амазон листу за главне циљне кључне речи. У наставку ћемо имати кратак преглед за сваку од њих.

КеивордТоол. ио

То је одличан алат за наставак напредовања с неким великим идејама за кључне речи. Слично као у Гоогле планеру за кључне речи, све што вам треба је да унесете циљану кључну реч - и добијете помоћ помоћу масивног списка сродних термина претраживања које користе уживо купци који траже исту ставку или категорију производа. Шта више - КеивордТоол. Ио се чинило да је стварно сјајно, посебно када је у питању проналажење најверниверзније комбинације кључних речи дугих репа. Запамтите, опција Амазонове аутокомплете не може увек да вам помогне у овим изразима, зато коришћење овог специјално прилагођеног алата за истраживање кључних речи може постати прави спас за сваког продавца почетника на Амазон.

ЈунглеСцоут

И овде коначно долазимо до тачке - ствар је у томе што ни један планер за кључне речи, нити КеивордТоол у ​​ствари нису корисни да разумеју вероватно најважнију ствар тамо - тачно које кључне речи вероватније ће вам генерисати већу продају на Амазон. Због тога препоручујем да користите ЈунглеСцоут како бисте утврдили како побједити сваку одређену циљну кључну ријеч, или израз дугог репа може бити могуће. Или бисте га могли користити само за унакрсну референцу. На крају, да направите коначни преглед за сваку потенцијално перспективну кључну реч и осетите сигурност да ли је то неопходно за оптимизацију Амазон листе сигурно или уопште.

December 22, 2017