Back to Question Center
0

Веб скраћење екстензија за програмера из Семалт

1 answers:

Ако скријете веб локације са Питхон-ом, шансе су да сте већ пробали хттплиб и урллиб захтеви. Селен је свеобухватан Питхонов оквир који користи боте за скраћивање различитих веб страница. Све ове услуге не пружају поуздане резултате; па, морате пробати следеће проширења да бисте обавили свој посао:

1. Дата Сцрапер:

То је популаран додатак Цхроме-а; Дата Сцрапер отклања податке са основних и напредних веб страница. Програмери и кодери могу да циљају велики број динамичних сајтова, сајтова друштвених медија, путних портала и вести - beauty pharmacy online. Подаци се сакупљају и скраћују према вашим упутствима, а резултати се чувају у ЦСВ, ЈСОН и КСЛС формати. Такође можете да преузмете делимичан или цео веб сајт у облику листе или табела. Дата Сцрапер није погодан само за програмера, већ и за непрограмере, студенте, фрееланцере и научнике. Истовремено врши бројне послове гребања и штеди ваше време и енергију.

2. Веб скрапер:

То је још један Цхроме додатак; Веб скрапер има кориснички интерфејс и омогућава нам да на једноставан начин креирамо ситемап. Помоћу овог екстензију можете да се крећете кроз различите веб странице и да оштете целу или делимичну локацију. Веб Сцрапер долази у бесплатним и плаћеним верзијама и погодан је за програмера, вебмастера и стартупа. Потребно је само неколико секунди да извадите податке и преузмете га на свој чврсти диск.

3. Стругач:

Ово је једна од најпознатијих Фирефок екстензија; Стругач је поуздан и моћан сервис за скраћивање екрана и руковање подацима. Има кориснички интерфејс и извлачи податке из он-лине табела и листа. Подаци се затим претварају у читљиве и скалабилне формате. Ова услуга је погодна за програмера и извлачи веб садржај користећи КСПатх и ЈКуери. Ми можемо копирати или извозити податке у Гоогле документе, КССЛ и ЈСОН датотеке. Интерфејс и карактеристике Скенера су слични Увозу. ио.

4. Оцтопарсе:

То је Цхроме екстензија и једна од најмоћнијих веб услуга за одлагање . Она управља статичким и динамичким сајтовима помоћу колачића, ЈаваСцрипта, преусмеравања и АЈАКС-а. Оцтопарсе је тврдио да је до сада открио више од два милиона веб страница. Можете креирати више задатака, а Оцтопарсе ће их све симултано руковати, чувајући своје вријеме и енергију. Све информације су видљиве на мрежи; такође можете да преузмете жељене датотеке на свој чврсти диск помоћу неколико кликова.

5. ПарсеХуб:

Погодан је за предузећа и програмера; Парсехуб није само додатак за Фирефок већ и одличан алат за скраћење и пајкање. ПарсеХуб користи АЈАКС технологију и обрађује странице са преусмерењима и колачићима. Може прочитати и претворити различите веб документе у релевантне информације за неколико минута. Када се преузму и активирају, ПарсеХуб може истовремено извршавати више скраћење података . Његова десктоп апликација је погодна за Мац ОС Кс, Линук и Виндовс кориснике. Његова бесплатна верзија преузима до петнаест стругања пројеката, а плаћени план нам омогућава да обрадимо више од 50 пројеката истовремено.

December 22, 2017