Back to Question Center
0

Могу ли добити савјет од Амазон листе стручњака?

1 answers:

Већина нас (да не кажемо сваки стручњак за листинг из Амазона) зна да је ово заиста гомилано онлине тржиште у основи гигантски производ за тражење производа. А ствар је што је Амазон вероватно највеће место ове врсте које је икада пронађено на Вебу. То значи да је заједнички ниво тржишне конкуренције стварно озбиљан, па чак и насилан. Дакле, како преживети под таквим непријатељским стањем ствари које владају преко Амазон онлине тржишта? Па, верујем да је кључ за комерцијални успех на Амазону директно у оптимизацији листе производа за праве циљне кључне речи, тако да можете имати бољу онлине изложеност претраживању ствари тамо - web design lebanon hosting companies. И доле су неке разумне изјаве и паметне идеје из Амазон листе стручњака за вас да бисте оптимизирали своју страницу на нови ниво.

Савјети за оптимизацију и трикове из Амазон Листинг Екперт

Пре свега, личимо на то - ваша оптимизација листинга производа је процес у току до краја. Мислим да су Амазон Бест Селлерс и његова обична израчунавања производа у основи заснована на општим трговинским перформансама, у комбинацији са правим начином оптимизације листинга производа за претрагу предмета. И ствар је што се овај почетни прорачун обрачуна стално ревидира тако да се ажурира на сат и одражава сваку недавну историју продаје сваког производа који се продаје тамо. А ево неколико основних савјета и трикова које би требало познати не само код сваког Амазон листе стручњака, већ од сваког амбициозног онлајн трговца који нуди било коју врсту артикала за продају. Дакле, ево шта бисте требали знати о оптимизацији Амазон понуде производа, укратко.

Уопштено, имате нешто око 50 карактера за попуњавање сваког од ваших пет поља за претраживање. И најзахтевнија ствар овде је коришћење мудрих граница карактера и радите најбоље како бисте створили што више јединствених појмова за дуготрајну претрагу.

Појединачне ријечи за претраживање (не ријечи)

Релевантност је међу главним факторима рангирања познатих по сваком Амазону,. Међутим, обратите пажњу на то да је степен точног текућег текста такође јак чинилац рангирања (заснован на званичним Амазонским ранг листама).

Ево и других моћних фактора (осим тачног текста упита) који је узет у обзир у алгоритму рангирања А9 претраге:

1. укупна историја продаје;

2. најновији напредак продаје (месечно, недељно, итд. );

3. конкурентна цена производа и избор;

4. тренутна доступност.

  • Немојте трошити време и труд у поновном коришћењу било ког дугогодишњег или појединачног термина за претрагу који је већ укључен у назив производа, као и листу од метака на страници производа.
  • Слободно размотрите све одговарајуће синониме и различите комбинације кључних речи ЛСИ, које могу потенцијално користити многи уживо купци који траже исти производ.
  • Боље избегавати коришћење знакова за навођење, обично зато што ће вам смањити већ ограничену дужину за сваки одељак странице производа.
  • Не узнемиравајте се са посебним особинама, једнаким / множинским, као ни са сличним сродним варијацијама - Амазон каже да би такви напори могли бити бескорисни, јер његов претраживач обично третира ове комбинације на исти начин.

December 22, 2017