Back to Question Center
0

Могу ли повећати свој Амазон продајни ранг са оптимизацијом кључне речи за бацкенд?

1 answers:

Кратки одговор је да, могуће је повећати позицију Амазон продаје са оптимизацијом кључних речи за бацкенд. Наравно, када се поступа на прави начин. Зато ћу у наставку подијелити нека технолошка знања неопходна за мјерљиво повећање вашег Амазон продајног ранга - директно користећи своје главне циљне кључне ријечи у посебно прилагођеном дијелу за позадину на Амазон производној страници под називом "услови за претрагу - us online slots. "На тај начин ћете моћи да добијете дефинитивно већи део пите, у поређењу са онима које су вам резили ваши превише лијени противници који занемарују ову стварно златну прилику да повећате потенцијал Амазон продајног ранга - готово за кратко и без превише рада - интензивни радови. Дакле, у наставку ћу вам показати како да структурирате и оптимизирате своју Амазон листу помоћу секције кључне речи за позадину.

Савети за Бацкенд Кључне речи Оптимизација

Да ли сте знали да постоји посебан скуп правила који је поставио Амазон - управо за вашу страницу? Имајте на уму следеће, и постојаће још један прилично добар разлог за А9 да повећа свој Амазон продајни чин.

 • Требали бисте користити само размаке како бисте одвојили сваку кључну ријеч унутар вашег бокса од следећег. Мислим да се тамо не дозвољавају сви други симболи као што су записе или тачке зарезања.
 • Свака кључна реч или дуготрајна фраза за претраживање треба форматирати у јасном, логичном редоследу тако да се оне приказују на читљив начин. На пример, док је јасан израз попут "велики црвени тепих" у реду, било шта попут "црвеног великог тепиха" никада неће бити добро за вашу листу производа.
 • Можете слободно користити исправне скраћенице (на примјер, имена књига, филмова итд. ), као и све друге опште прихваћене алтернативе.

Шта треба избегавати

 • Може изгледати као пригушено, али уверите се да немате никакве небитне, нетачне или отворено лажне информације садржане у вашем резервни део за "кључне речи". "Мислим да никада не бисте требали објављивати листу производа у категорији неточних предмета, користити неадекватне текстове (из контекста), погрешан пол и тако даље.

 • Користећи УПЦ-ове, ставке АСИН, имена производа или било који други идентификатор предмета је веома непожељно да се виде за кључне кључне речи тамо.
 • Стварање претерано дугог садржаја ће вам учинити више штете, умјесто да повећате свој Амазон ранг продаје.
 • Не препоручује се коришћење субјективних речи попут "невероватне квалитете" или било које друге отворене промотивне ријечи и израза попут "најбољег посла", "ниске цијене".
 • Иста ствар је у вези са било којим временом зависним изјавама, као што су "на продају", "нови производ доступан", "ограничени залихи" итд.
 • Било какве увредљиве поруке или формулације дефинитивно злоупотребе су строго забрањене.
 • Сврсисходно коришћење било којег имена погрешно написаних производа није ништа друго до стварно лоша идеја (чак и ако су ове погрешно написане речи или изрази веома конкурентне кључне ријечи).
 • Укључујући све варијације писања, као што су сингуларни или плурални облици или различити начини капитализације, никада се неће рачунати за вашу предност.
December 22, 2017