Back to Question Center
0

Има ли мало познатих чињеница о рангирању на Амазону који могу ометати мој успех?

1 answers:

Да, знам неколико малобројних чињеница о рангирању на Амазону који су често цртали линију између запањујућег пословног успеха и потпуног неуспјеха на том гомилу тржишта. Мислим на прилично честу ситуацију када можда користите главне циљне кључне речи за оптимизацију листе производа не у потпуности исправно. Или, на примјер, када стварно не успијете добити цијели производ, оптимизиран је на прави начин, поготово кроз најосетљивије области усмерене на кључне речи. Све оне ствари заједно не само да вас спречавају да добијете то заслужено рангирање на Амазону, већ можете стварно костати прави пут у промету, и на крају - нето продаја тамо. Дакле, у наставку ћу вам показати главне замке да бисте их избјегли или бар брзо постигли све прилагођене тако да ће свако потенцијално негативно дјеловање за ваш ранг на Амазону бити сведено на најмању меру - where can i find the value of a commercial truck.

Чињеница 1: Амазонов А9 алгоритам види наслов као кључно поље

Превише продаваца на Амазону вјерују да стављање истих кључних речи иу назив производа и поља кључних речи за позадину МОРА. Али сви су страшно погрешни. Зашто? Једноставно зато што Амазонов интерни алгоритам даје тачно усклађивање са сваком појединачном кључном ријечом која се налази у наслову производа или другдје у пољу кључних речи - с онима које су укуцали у поље за претрагу од стране живих купаца. И они који су упознати са СЕО-ом то добро знају: коришћење дупликата тешко је заиста позитивна ствар.

Чињеница 2: Назив производа и поља кључних ријечи имају једнаку тежину

То је широко приметна превара када људи свакако дају већу тежину нарочито на назив производа, а било које друго поље или дио у њиховом производном списку. Али истина је да насловне ознаке заиста имају већу тежину - наравно, када се посматрају у очима Гоогле претраживача. И то не значи нужно да исте ствари морају бити истините у вези са рангирањем на Амазон. Они који претпостављају исту оптимизацију производа на Амазону су нетачни.

Чињеница 3: Дуготрајне фразе неће радити за поља кључних речи

Хајде да се суочимо са тим - Амазон А9 рангирање алгоритма за претрагу никада не тражи тачно фраза меч. У ствари, ради тако што комбинује само појединачне речи тако да нема потребе за губитком вашег простора за унос производа уношењем поновљених речи. Уместо тога, боље је да се решите било каквих дупликата и ставите остале кључне речи у чист и јасан, логичан поредак. На тај начин ћете имати сигурно већу просторију за лоцирање других циљних кључних ријечи.

Чињеница 4: Закивање, комади и множине се разликују

Амазон А9. Мислим на ситуацију када можете узети коријенску реч и једноставно додати различите завршне варијације. На пример, "дијета", "дијете", "дијета" и тако даље. Дакле, свака од тих варијација кључних ријечи ће се сматрати као још један појединачни израз за претрагу. Што се тиче комада и вероватно било каквог другог начина интерпункције - Амазон их једноставно игнорише. Због тога нема потребе да трошите време на било какве манипулације тамо - једноставно нема ефекта према вашем рангирању на Амазон.

December 22, 2017