Back to Question Center
0

Како побољшати свој Амазон продајни ранг најбољи начин?

1 answers:

Амазон је познат као највећа светска пословна платформа е-трговине и дроп-схиппинг, са више од 80 милиона активних корисника који свакодневно купују на оном ужурбаном тржишту. И већ је добро познато да постоје три главна фактора - релевантност, стопа конверзије, као и ауторитет производа - који могу побољшати свој Амазон ранг. Дакле, у наставку ћу вам показати како повећати свој Амазон ранг продаје за прва два фактора - релевантност странице производа и оптимизација конверзије - најбољи начин.

Страна производа

Релевантност производа кључним речима за претраживање купаца вероватно је главни елемент који вози свој пословни успех тамо. Дакле, пре било чега другог, можете брзо побољшати свој Амазон ранг продаје помоћу оптимизације странице производа. Ево осам главних аспеката који треба придати важном значају за: назив производа (најбоље место за постављање главних циљних кључних речи у опадајућем редоследу њиховог значаја), тачке (циљ је описати примарне карактеристике и користи производа на продаја, у складу с падом неких важних кључних речи тамо), опис производа (само-објашњавајући, то је уствари ништа осим проширене верзије горе наведеног дела), бренд и произвођач (може вам помоћи да доминирају прецизно циљаном претрагу бренда), спецификације (обично покрива главне техничке информације, као што су величина производа, тежина, датум производње, боја, итд - gemeinde winkel entsorgung. ), категорију и подкатегорију (уверите се да стављате своје производе у праве категорије, пошто многи људи траже предмете које им је потребно посебно по категоријама производа), услови претраживања за позадину (ово поље је невидљиво за посетиоце који живе, тако да кључне речи треба одбацити тамо само у сврху оптимизације), УРЛ (УРЛ-ови производа користе Амазонов ранг алгоритам продаје да би се идентификовала релевантност вашег производа према одређеном скупу термина за претрагу).

Стопа конверзије

Као што сам већ рекао, већа стопа конверзије коју имате, боље су шансе да добијете виши ниво продаје у Амазону. Једноставно речено, висока стопа конверзије значи да ће ваш производ вероватно задовољити потражњу и задовољити задовољство купаца. На тај начин је могуће подићи интересовање купца и подићи Амазон конверзију на следећи начин: продаја (у ствари, производи са највишом стопом успјешних продајних акција увијек су рангирани ближе врху СЕРП-а), рецензије купаца ( најважнија ствар овде је број позитивних прегледа купаца који се налазе испод ваше продајне понуде), повратне информације (одржавање здравих активности уз помоћ купаца и давање брзог одговора на свако питање може утицати на ваш потенцијал конверзије на свој начин), слике производа ( нема потребе да кажете да поседовање скупа добрих слика правилне величине и квалитета је још један разлог за сваког купца да купи код вас), цена (наравно, нисте намјеравани да се придружите рату цијена на Амазону, већ стварно нудите конкурентне ознаке цена су важна компонента у вашем комерцијалном успјеху тамо), задржите вријеме и стопу одбијања (ове двије метрике такође могу побољшати свој Амазон ранг продаје, а ако се ваша стопа одбитка појави једног дана за превисока - м Абе, време је да ревидирате своју тренутну стратегију, зар не?).

December 22, 2017