Back to Question Center
0

Како побољшати продају Амазон за мене као продавача новинара тамо?

1 answers:

Амазон је прави "бехемотх" модерне онлине малопродаје. Било је прилично изненађујуће, оно што је иницијално дизајнирано и лансирано баш као онлине књижара (пре више од 20 година), сада се посматра као нешто што дефинитивно веће. Можете ли замислити више од 110 милиона посетилаца уживо у куповини процијењених за ту стварно гомилу тржишта? Зато сваки савремени малопродајац жели знати како побољшати своју тренутну продају Амазон за још више.

Шта треба да знају? Како побољшати продају Амазона са већим прометом у своје продавнице? Које категорије производа су сада најпрофитабилније? И тако даље - castalia tvn. Што се теби тиче, пошто је продавац новинара на тој тржишној конкуренцији на којој се одлучује на тржишту, питање како побољшати продају Амазона није у питању. Зашто? Једноставно зато што без довољно знања и пробних и доказаних практичних вјештина готово је немогуће преживјети на то заиста гомилу тржишта. Зато ћу вам показати како побољшати своју Амазон продају - и возити вашу листу производа до врха претраге производа, чак и ако се и даље осјећате као почетни предузетник који се тамо продаје први пут.

Како побољшати Амазон продају - сасвим основ за продавце новца

С обзиром на то да се Амазон углавном фокусира на пружање доброг куповног искуства, није чудно што постоји скуп императивних правила за сваки продавац у складу са. Све је једноставно - ако их не пратите, лако можете забранити да покренете свој посао у малопродаји (у најгорем случају, можда ћете добити трајну забрану). Дакле, ако не желите да читате читаву Амазон продајну политику, ево шта треба платити вашу најпрецизнију пажњу. Да не побољшате своју продају на Амазон, али бар да преживите тамо и почнете да се крећете пут до вашег комерцијалног успеха као водећи продавац у вашој категорији производа.

Главни сет Амазонских правила

  • Увијек требате испунити услове испоруке, посебно рокове испоруке.
  • Одржавање добрих оцјена производа и позитивних прегледа купаца - вероватно је једини начин да се поставите као успешан трговац на Амазон како бисте коначно постали прави продавац великих времена вредан куповине.
  • Наставите разговоре у реалном времену са својим клијентима. Брзо реаговање на било какве негативне повратне информације, као и одговоре на вероватна питања клијената у вези са вашим услугама не више од 24 сата - није ни једна врста луксуза. То је опћенито прихваћена пракса подршке корисницима коју треба пратити сваки активан онлине бизнисмен који продаје тамо.
  • Опште информације о праћењу треба увек бити достављене сваком купцу који купује са вама на Амазон.
  • Свака ставка коју имате на продају треба да буде подржана скупом убедљивих слика које показују сваку страну своје свакодневне употребе и заједничких средстава одржавања. Међутим, обратите пажњу да бар једна слика производа МОРА имати бијеле позадине.
December 22, 2017