Back to Question Center
0

Можете ли препоручити било који добар Амазон УС софтвер за праћење?

1 answers:

Ако се ваше питање тачно односи на Амазон УС софтвер за праћење у уобичајеном смислу, могу вам показати алат за испоруке за Андроид. Овај Амазон УС софтвер за праћење може пратити све ваше пошиљке - једноставно и лако. Без обзира где је могуће да можете да будете тренутно - све што вам је потребно је једноставно унети ИД испоруке и проверити напредак у испоруци и стварну локацију - luxembourg passport renewal.

Међу најснажнијим странама Амазон УС Трацкинг алатке, желим да истакнем сљедеће главне предности које сам највише уживао:

  )
 • Траце - ако сте међу амазонским логистичким партнерима, праћење пакета уз помоћ Гоогле мапа је подразумевано доступно.
 • Синц - функција сервисирања синхронизације ми је пуно помогла када сам био присиљен да радим на више уређаја.
 • Позадинска обавештења - нема потребе да увек буду отворене испоруке. Постоји велика опција за пријем обавештења сваки пут када се статус пошиљке промени.
 • Оптимизација - овај алат се показао као добро оптимизован за таблете. Покушао сам и на паметном телефону - и није било никаквих проблема са њом, уживао сам у пуној маси скупа функција - баш као да сам га покренуо на свом рачунару.
 • Видгет - Било је лепо и врло згодно додати видгете за брзи преглед без отварања апликације - само на мом почетном екрану.

Ове карактеристике су биле врло корисне за мене као за бесплатног корисника. Да вам кажем истину, нисам имао прилику да пробам про верзију. Људи кажу да ако га купите, не само да ћете добити неке додатне функције, већ се једном заувек ослободити тих досадних огласа. Истовремено, приликом куповине ће бити доступне и неке додатне опције прилагођавања.

И ако сте и даље заинтересовани, овде су главне функције које долазе са Деливери Про (наравно, према програму програмера):

 • Напредне опције синхронизације које раде са више налога како на самој Амазон-у, тако и на еБаи-у.
 • Подешавање безброј мода и без огласа.
 • Различите прилагођене теме апликације доступне су на отвореном приступу.
 • Више језика подржаних уз плаћену верзију.
 • и многе друге погодности.

Апликација за испоруку Амазон САД-а за праћење се показала заиста корисном за мене, поготово када сам требао да синхронизујем велики број мојих продавачких рачуна на Амазон и еБаи. Не знам да ли је њихова верзија с пуно масти плаћена заиста корисна, али оно што могу да кажем сигурно - њихова бесплатна верзија се показала довољно корисном за мене да заборавим на било који неред са праћењем више пошиљки - једном за свагда.

December 22, 2017