Back to Question Center
0

Који су практични начини за побољшање Амазон продаје?

1 answers:

Амазон тржиште је рудник злата за велике и мале фирме. Омогућава продају производа за људе из цијелог свијета и значајно подиже свијест вашег бренда.

Сви говоре о жестој конкуренцији на Амазону, а ове мисли нису без разлога. Милиони продаваца се боре за сваког новог купца јер знају свој пословни потенцијал. Међутим, с друге стране, Амазон прима скоро 90 милиона јединствених посјетилаца месечно, а ако имате паметан приступ вашем послу, једноставно не можете остати неоткривени - gangster hat stores. Према подацима Амазон индустрије, нови продавци на тржишту често виде повећање укупног прихода од 50%, када продају на Амазону озбиљно. Ове охрабрујуће фигуре показују да свако има прилику да буде успешан на Амазон. Све што вам треба је да будете упорни и да знате неке трикове како можете удвостручити свој приход.

У овом чланку ћемо размотрити неке доказане начине како побољшати своју продају у Амазон и остати ван гомиле.

Кључ успеха за продају на Амазону

Да бисте били успешни продавац на Амазону, морате осигурати да постигнете свој потенцијал. Дакле, има неколико доказаних начина како можете побољшати своју Амазон продају.

 • Обезбеђују конкурентну цену

Цена је кључни фактор рангирања на Амазон. Она служи као диференцијатор који одваја једног трговца од другог. Корисници Амазона могу лако упоређивати цене, проналазити највредније за њих послове. Дакле, ако желите да освојите Купну кутију и будите на страници ТОП странице Амазон странице за претрагу, морате бити спремни да се такмичите по цени. Требало би унапријед размишљати како можете смањити трошкове како бисте избјегли губитке. Наведите само производе са довољном маржом за конкурентну цену на Амазону и још увијек нуде повољну стопу повраћаја с обзиром на инвентар и режијске трошкове. Штавише, вреди поменути да продаја на Амазон-у може бити добар облик оглашавања, који не захтева трговце да купују огласе са плажом по клику.

Амазон пружа трговцима са неколико секција где могу да наброје своје предности за производ

 • . Морате да користите ове сегменте садржаја визуелно показујући својим клијентима не само карактеристике ваших производа, већ и њихове јаке тачке. Нагласите информације о томе како ваши производи могу помоћи клијентима у њиховим свакодневним пословима. Одговорите на питања купаца "Шта је то за мене?" И учините их лојалним вашем бренду.

  • Пратите са својим клијентима

  Није крај игре када купац купује из ваше продавнице. Након тога, морате му пружити професионалну подршку за купце. Обавестите их о поступку испоруке и упозорите на било каква кашњења. Чим корисник прими куповину, контактирајте га да затражи повратну информацију. То је савршен начин да клијентима покажете своју захвалност и забринутост. Ове информације ће вам помоћи да разумете да ли ваш производ одговара потребама тржишта или не. Штавише, постављањем својих клијената о њиховом искуству, можете побољшати своје пословање и повећати лојалност клијената.

  • Тржиште својим Амазон купцима

  Сви корисници који купују на Амазон могу се сматрати корисницима Амазона. Да бисте им направили своје купце и зарадили дугорочну продају, купцима можете дати попуст на следећој куповини. Штавише, можете користити сертификате за продају и поклоне.

  • Добити социјални доказ

  Пре куповине несто на Амазон, они могу вјеровати као поуздан продавац или не. Зато је важно развити друштвени доказ са позитивним и еколошким прегледима. Уверите се да су сви они једнако креирани, јер се Амазон бори против подстрекљивих повратних информација. И чак не размишљајте о куповини критике. То ће уништити вашу репутацију за тренутак. На срећу, постоје начини за стварање позитивних еколошких прегледа без кршења правила. На пример, купцима можете пружити савршену подршку за купце и добре попусте.

  • Не занемарујте рекламне услуге

  Ако сте у потрази за приликама да продате више и желите да скочите на конкуренцију, требају инвестирати у Амазон оглашавање. Можете да направите спонзорирани оглас за производ како бисте приказали своје производе на ТОП страници Амазон странице са резултатима претраге. У овом случају, морате платити по клику сваког корисника на огласу. Принц ће зависити од нивоа конкуренције унутар тржишне нише. Још један начин да промовишете свој производ на Амазону је да направите оглас за тражење наслова. Овај оглас ће се појавити на страници Амазон странице са резултатима претраге. Главна разлика између огласа за претрагу наслова и спонзорисаног производа је да оглас за претрагу у наслову гледа на сам врх резултата претраге. Другим речима, добијате прилику да изађете из гомиле и привучете велики проток саобраћаја на ваше производе. И на крају, можете да користите оглас за приказивање производа. Овај оглас се појављује у бочној страни екрана када корисници прегледају детаље одређене ставке.

  Наравно, сви начини Амазон реклама неће бити једнако ефикасни за вас. Међутим, никада нећеш знати док не пробаш. Због тога можете пробати једну од Амазон рекламних услуга заснованих на вашој пословној оријентацији и циљевима. А ако ствара позитиван повраћај инвестиције, онда је вриједно.

  Завршне мисли

  Амазон је одличан канал продаје за све фирме. То може бити или примарни или додатни начин зарађивања прихода. Он обезбеђује не само повећање продаје и побољшање свесности бренда, већ и могућност продаје својих производа широм света. Све што вам је потребно је да извршите неопходну унапред због пажње, како бисте створили профит са новим послом. Немојте изгубити своје стварне шансе да постанете успешни трговац и радите под излагањем вашег бренда на Амазон.

December 22, 2017