Back to Question Center
0

Који су ефективни начини за израду победничких понуда и повећање продаје производа?

1 answers:

Ако желите да уђете на ново тржиште или проширите своје пословање, глобална малопродајна платформа Амазон је најбоља прилика за вас и пословне сврхе. Ако збуните нишу у којој бисте желели да започнете своје пословање или немате довољно буџета да бисте креирали своју веб локацију, Амазон.цом је дефинитивно оно што вам је потребно - wedding top hats for men. Амазон је једина платформа за електронску трговину на свету која пружа богато занимљиву интелигенцију. А најбољи део тога је то што можете да га набавите за ниску цену или чак бесплатно.

У овом чланку ћемо размотрити како правилно управљати Амазонским погодностима и сазнати тачно шта ваше тржиште жели. Наћи ћете корисне савете како да идентификујете своје врхунске конкурентске тржишне нише и надмудрирајте их. Надам се да ће нас савети помоћи да успете на Амазону и учините свој посао просперитетним. Зато да уђемо у то!

  • Идентификовати најбољу тржишну нишу

Најлакше начин да одредите тржишну нишу у којој бисте желели да развијете своје пословање је да проверите списак најбољих продаваца Амазона. Ако сте већ изабрали своју нишу, можете да користите најбоље продајане информације да бисте утврдили које производе ће највише вероватно привући на ваше циљано тржиште и генерисати значајан број продаје на Амазон. Кликом на ставку можете проверити где се налази у односу на продају и како га процењују корисници. Да бисте добили више варијанти, можете погледати поткатегорије на левој страни странице. Под-категорије могу вам дати више информација о изабраном тржишту и размислити о смањивању циљног тржишта. Можда је то да нема ниједне подкатегорије за вашу нишу, али је могуће да постоји..Ако не, обратите пажњу на повезане под-категорије, јер вам такође могу дати добру пословну идеју.

  • Идентификујте своје ТОП тржишне тржишне нише

Ако прегледате најбоље продавце, такође можете идентификовати своје конкурентске конкурентске нише. Ове марке можете наћи на Гоогле-у и проверити њихове понуде производа. Штавише, можете их тајно купити и купити своје производе како бисте провјерили квалитет својих услуга подршке корисницима и времена испоруке. Поред тога, проверите како ваши врхунски конкуренти раде на Амазону у вези са повећањем лијевања и смањењем лијевања.

  • Изаберите одговарајуће производе за продају на тржишту

Амазон такође може помоћи да одлучите шта производе које бисте му требали продати. Ове информације можете добити на страници најбоље продајаних производа. Можете наћи повезане производе вишег квалитета и ниже цијене. Тиме ћете надмудрити своје конкуренте и повећати продају производа Амазон-а.

  • Проналажење супер-високих претварања

Истраживање Амазон-а, можете сазнати шта упселл треба користити у вашој маркетиншкој лијеви. Можете се у потпуности ослонити на ову платформу пошто пуно тестова и истраживања испоручују корисницима без икаквих резултата. Дакле, погледајте страницу бестселера производа који су вам потребни и кликните на најповољнију купљену ставку са листе. Погледајте одељак о производу на три одељка која следи, а ви ћете пратити одељак "често купљени заједно", "купци који су купили ову ставку купили су и део и спонзорисане производе повезане са овом ставком". Проверавајући ове делове, добићете вредне информације о конкурентној интелигенцији.

December 14, 2017