Back to Question Center
0

Како оптимизирати листинге производа на Амазон са дугачким кључним ријечима?

1 answers:

Да се ​​суочимо са њим - напајањем са алгоритмом за претрагу производа А9, кључне речи Амазон дугог репа сада имају веома висок потенцијал, поготово у поређењу са Гоогле АдВордс-ом. То значи да постоји дефинитивно већи обим потенцијално победничких, али ипак неповратних дугих кључних ријечи и одређених појмова за претрагу који се могу наћи на Амазону од стране сваког продавца који је вољан и спреман провести неко вријеме истражујући их за добијање моћне конкурентске предности. Зато узимајући у обзир нижу засићеност тржишта на Амазону са дугим кључним ријечима и сличним фразама за претраживање, они буквално могу постати златна прилика за вас.

Без сумње да Амазон дугорочне кључне речи и фразе за претраживање могу постати изузетно корисни за сваког продавца, углавном зато што су прве ствари које дају темеље скоро свим захтевима за претразивање које постоје и често користе тући купци тамо - navigation lebanon android. Штавише, то значи да Амазон дугорочне кључне речи могу да прикажу велику количину заиста вредног и још увек јефтиног претраживања за претрагу за сопствену предност.

Ствар је у томе што, осим опћег концепта пословања у електронској трговини у целини, и самог Амазона, практично било који дугачак појам тражења репа обично значи да имају нижу претрагу саобраћај. Стога, већина нас вероватно верује да имају мање продајних потенцијала, нарочито у поређењу са онима које су уобичајено познате кратке кључне ријечи. Међутим, обратите пажњу да у случају постављања главног фокусирања, наиме, на кључне ријечи Амазон дугог репа, може се разумно очекивати да ће ваш промет саобраћаја бити дефинитивно циљнији. Једноставно зато што ћете највероватније бити приказани даље низ конверзију. То значи да ћете углавном уживати у већој стопи конверзије, углавном због лавијског удела купаца који су вероватније испунили стварну куповину након кориштења неколико специфичних кључних ријечи. Не само један.

Али овде смо коначно дошли до тачке - главни изазов са Амазоном и дугим кључним ријечима јесте да је у ствари много теже наћи их, умјесто било које друге једноставне кључне ријечи и фразе за претраживање..Мислим да по дефиницији кратке кључне речи нису ништа друго до генерички и концизни изрази који ће бити компајлирани лакоће, без било каквог дугогодишњег истраживања кључних речи. С друге стране, међутим, свака дугачка фраза за претраживање трагова обично обликује дефинитивно специфичније и нејасне фразе претраживања - које тешко открива било који трговац, укључујући оне који се продају на Амазон. Ево и два главна начина за изградњу почетне контролне листе и побољшање продаје на Амазону са дугим кључним ријечима. Ево их.

За вашу прву опцију, препоручујем покретање тренутне ППЦ кампање. На тај начин ћете моћи да прођете кроз Извештај о временском периоду претраживања који покрива ваше релевантне услове за претрагу - и завршили сте. Међутим, обратите пажњу на то да се ова основна метода обично показала као недовољна, углавном зато што често обезбеђује превише дугачку листу кључних ријечи, што је једноставно тешко прочишћавати, бар сама.

Друга опција за генерисање целокупне листе која покрива све релевантне кључне кључне ријечи Амазон дугорочне репа чини то путем специјално прилагођеног истраживачког алата за кључне ријечи. Што се тиче мене, препоручујем да користите Сонар са огромном базом података да бисте заједно сагнули све дугачке кључне ријечи и фразе за претраживање за сваки производ који имате на продају. Ствар је у томе што овај алат не само да вас генерира = врши предлоге кључних речи (засноване на процјенама стварног претраживања), већ вам омогућава сортирање по обиму промета (од високог до нижег). И то значи да помоћу овог посебно прилагођеног алата можете креирати своју главну листу кључних дугих кључних кључних ријечи за Амазон - брзо и лако.

December 13, 2017