Back to Question Center
0

Можете ли ми дати неке Амазон СЕО савјете за оптимизацију наслова производа?

1 answers:

Како успијете на Амазон? Делују као врхунски амбициозни продавци који максимизирају свој профит са добро оптимизованим производима! На срећу, имам неколико недавних Амазон СЕО савета тестираних за ову годину. И доле ћу вам показати како оптимизирати вашу платформу на најбољи могући начин - све што вам треба тамо је улагање времена и труда у одабиру правог мјеста за ваше кључне ријечи дугог репа у насловима производа. Запамтите, наслов ваше листе производа је вероватно најважнија компонента која је потребна за добро позиционирање на Амазон. Истовремено, концизан и убедљив производни унос је прва ствар коју је чудесни купац видио, зар не? Дакле, била би добро обликована одлука да се довољно пажње обрати пажња на оптимизацију наслова производа. Зато ћу вам показати кратак низ сродних Амазон СЕО савета неопходних за оптимизацију наслова производа. Надам се да ће већина њих бити корисна, с обзиром на то да сте спремни и спремни да преписите део својих описа производа или их макар прилагодите до одређеног степена - white flower fascinator.

Амазон СЕО Савјети за оптимизацију наслова производа

Сви који су упознати са концептом Оптимизације претраживача (СЕО) сигурно знају - веома су важни када је у питању оптимизација садржаја за побољшање видљивости на мрежи и експозиције током претраге. Што се тиче Амазон-а, откривање таквих дугих фраза за претраживање је још важније за вас. И да појачавам њихов већ јак потенцијал, предлажем да учините све што је потребно да бисте што више могли ставити што више дугорочних кључних ријечи у свој производни наслов. На тај начин, имајте на уму сљедеће оптимизацијске карактеристике:

  • Назив производа треба само тачне кључне ријечи за претрагу и ријечи за претраживање дугог репа. На тај начин, вашим посетиоцима ће бити лакше да прецизно идентификују понуде производа и никад не одустају од њих.
  • Укључујући доступне боје и величине димензија производа може вам помоћи да у великој мјери побољшате своју општу стопу конверзије. И то није пријетан, али веће конверзије обично доводе до више продаје, а уз то и дају зелено свјетло вашим вишим приходима.

  • Будите специфични у насловима производа. Никад немојте оклевати да укључите име производа на тржиште - само да бисте помогли својој листи производа добро место за циљану брендирану претрагу.
  • Немојте ограничавати себе само помоћу основних алата за истраживање кључних речи, као што је Гоогле АдВордс. Да, то би била одлична полазна тачка за практично сваки пројекат е-трговине, признајем. Али, ствар је што коришћење једне доброг старог онлине помоћника дефинитивно није довољно да доминира у тој гомили тржишта.
  • Нажалост, не постоје универзални Савети Амазон СЕО-а или било који корак по корак инструкције са гарантованим резултатом. Међутим, шта се овде може учинити како би се осигурало да останеш ван те жестоке тржишне конкуренције, спроводи се детаљно истраживање кључних речи како бисте искористили све скривене могућности претраживања купаца за своју корист. Између осталог, препоручујем да користите један од следећих алата за истраживање кључних речи и посебно прилагођени софтвер, као што је Јунгле Сцоут (истраживање кључних речи уз помоћ производних могућности повезаних не само са Амазоном, већ и другим популарним е-трговачким платформама), Кеиворд Инспецтор конкурентни увид и корисне предлоге за кључне ријечи за дугогодишњу репутацију), Сцопе (вашег једноручног продавца са процјеном кључних ријечи, траговима цијена и аутоматизираним алатом за управљање ризиком).

December 13, 2017