Back to Question Center
0

Можете ли ми дати неке паметне савјете за Амазон опис производа и смернице за оптимизацију?

1 answers:

Да, имам неколико паметних препорука и основних упутстава Амазон описа производа за вас да повећате продају тамо. И све је сасвим једноставно - са добро оптимизираним и делотворним одељком описа производа (страница са детаљима о производу) и чинећи га што је могуће описнијим, кључна је за вашу продубљиву продају на оном ужурбаном тржишту. Ствар је у томе што се купци веома клади на опис производа када је у питању прикупљање свих потребних података о предмету у продаји пре него што донесете коначну одлуку да купите са собом. И доле ћу вам показати основне елементе и најважније важне сугестије које сам извадио из главних смерница за опис Амазон производа. Па, хајде да их видимо!

Амазон Основне смернице за оптимизацију

Ево неколико најбољих пракси за креирање савршено прилагођеног одељка описа производа на Амазон. Доле су главне препоруке кључних речи које треба примијенити и најчешће замке које треба избјегавати по сваку цену - medical weight loss pills.

Уверите се да немате ни један од слиједећих елемената:

  • Резервни или небитни детаљи о било којој другој понуди која је већ наведена на Амазону.
  • Име продавца, адреса е-поште, УРЛ адресе веб сајта или било која друга информација специфична за компанију.
  • Нејасне изјаве или било које конкретне промотивне фразе, као што су "врућа продаја", "топ посао", "бесплатна достава" итд.

Овде су вероватно најбоље праксе и главне функције које ће се користити за опис производа. Размотрите следеће предлоге за оптимизацију које сам извукао у складу са општим стандардима и захтјевима садржаја које је препознао Амазон.

  • Будите проактивни - обликујте свој садржај како бисте одговорили на најважнија питања која вам више пута постављају потенцијални купци.
  • Никада не дајете предност коришћењу кључних речи за двоструко брисање и на вашем садржају, а на задњој страни вашег детаља о производу. У супротном, може се десити против упутстава Амазон описа производа. Због тога, може изгледати као нежељена пошта или се лако може препознати као само губитак броја ваших карактера.
  • Поставите исправно фокусирање на главне факторе вагања вашег садржаја, као што су прегледи потрошача, континуирана контрола цене, метода испуњења, као и јединствени садржај самог високог квалитета.
  • Никад се не кладите на конкретне захтеве и / или понуде. Наравно, ако не желите да се ставите под стварно тешко опасност од суспензије. Ствар је у томе да продавцима није дозвољено стављање било каквих посебних захтева и понуда - то једноставно долази као кршење Амазон описа производа описом производа.
  • Потрудите се да максимално повећате број карактера, наиме за назив производа, листу метака, опис предмета, као и главне циљне критеријуме претраживања које долазе на крају вашег детаља о производу страна. Само уверите се да сте попунили сваки одељак у потпуности тако да ваш производ не буде само рангиран, већ ће вам помоћи да повећате конверзије и истовремено обезбедите боље индексирање.
December 13, 2017