Back to Question Center
0

Који су главни фактори рангирања за Амазон СЕО?

1 answers:

Пре било чега другог, личимо на то - Амазон СЕО узети на скали може изгледати слично традиционалном концепту оптимизације претраживања од стране главних мотора као што је Гоогле сам. Ипак, оптимизација електронске трговине има своје индивидуалне карактеристике, а веома је важно јасно схватити шта дјелује готово на исти начин и које рангирајуће факторе имају своје јединствене карактеристике. Значи, имајући у виду да се Амазон СЕО углавном супротставља првобитној просечној СЕО стратегији само због своје куповне намере, да прођемо кроз главне аспекте оптимизације листинга производа и јасно назначимо примарне факторе рангирања тамо.

Амазон СЕО се врти око два главна елемента рангирања - фактори релевантности и фактори перформанси. Релевантни фактори - обично су намењени да покажу колико је одређени производ у продаји усклађен са упитом за претраживање који се обично користи од стране уживо купаца који траже оно што им треба. У ствари, сви фактори релевантности се мјере главним одабиром циљаних кључних ријечи (са захтевима за дугогодишњом претрагом), као и њиховом позиционирањем у вашој листи производа (назив производа, опис, листа бодова, итд - o que significa dominio de um site.). Фактори учинка - покривају кључне показатеље као што су Цлицк-Тхроугх и Цонверсион Ратес, подржане са укупним напретком продаје направљеном на скали. Једноставно ставите, Амазон СЕО се клади на факторе перформанси како би показао колико је до сада продато производ клијентима.

Узимајући у обзир да се производи који се нуде на продају на истој гомилани тржници могу наћи само одређеним упитом по кључним речима, истраживање темељних кључних речи је прва ствар коју треба урадити са Амазон СЕО-ом. То значи да је одабир праве групе главних циљних кључних ријечи са условима дуготрајног претраживања, као и њихова најпожељнија локација, почетни изазов који треба испунити тамо..Ја лично препоручујем да користите један од ових употребних провјерених онлине софтверских алата (попут Сонара, Инспектор за кључне ријечи, Јунгле Сцоут) како би ствари олакшале, барем оне које су тачно повезане са истраживањем кључних ријечи. На тај начин нећете добити само велику слику свих релевантних израза, већ ћете добити корисне предлоге и кључне речи о актуелним трендовима у претраживању производа уживо од стране Амазон купаца.

Запамтите, када је у питању Амазон СЕО, свака кључна реч је важна. То значи да ћете увек изабрати право постављање за вашу огромну листу потенцијално добивених кључних ријечи и дугогодишњих појмова за претрагу међу рангирајућим факторима од највеће важности. Зато ћете морати да одредите своје циљне кључне речи према релевантности и учесталости свакодневне употребе. Још једном - ствари могу бити много лакше за вас када вам помогне поуздан онлине помоћник. И ево неких основних предлога о оптимизацији листе производа по сваком одељку:

  • Назив производа - препоручује се да сноси најрелевантније и потенцијално победничке кључне речи и дуготрајне појмове за претрагу бити ближи почетку у зависности од њиховог значаја.
  • Буллет Поени - добро су да укључите кључне ријечи дугог репа да бисте описали главне предности производа, као и састојке, материјале, елементе дневне употребе, одржавања и сл. 18)
  • Опис производа - такође треба да се ослања на дуготрајне кључне речи уз подршку убедљивим идејама и разумним, подупретим информацијама које ће вам помоћи да развијете више потенцијалних клијената у стварне купце.
  • Услови бокса - имајући у виду да их никад неће видети од стране уживо купаца, то је одлично место за ношење преосталих преосталих кључних кључних ријечи дугог репа.
December 13, 2017