Back to Question Center
0

Како да креирам повратне линкове за моју веб страницу најбоље могуће?

1 answers:

Пре свега осталог, морамо да се суочимо са тим - Гоогле, као и остали главни претраживачи, заправо не желе да верују вашој веб страници или блогу. Што се тиче мене, морао сам платити пуно времена и напора да креирам повратне линкове за моју веб страницу само са једним једноставним циљем - да убедим Гоогле да је моја веб страница стварно ауторитативна, којој могу вјеровати живи претраживачи, стога га чини разумно вреди се препоручити и показати широј публици на листи СЕРП-ова. Другим речима, када сам креирао повратне линкове за сопствени веб сајт, размишљао сам о свакој линији као некаквој провери треће стране. На тај начин, наставио сам са култивацијом квалитетних повратних линија. На крају - претворити моју веб страницу у потпуно поуздан и поуздан извор који пружа кориснику више стварне вредности с оригиналним и чисто јединственим садржајем страница.

Постоји много различитих начина за обликовање чврстог профила позадине за СЕО циљеве - e-mail dominio sistemas. И да креирам повратне линкове за моју веб страницу, ја сам лично фокусирао на стратешки садржај - прије свега. Не само зато што сам наишао на повратне линкове са квалитетним садржајем заиста приступачним за мала предузећа, али зато што стварно ради - стварајући корисне садржаје који би рекли добродошли у дистрибуцији, дијељењу и повезивању. Дакле, у наставку ћу вам показати најефикаснији приступ садржају који сам успешно искористио за креирање повратних линкова за моју веб страницу и побољшање укупног СЕО напредовања на скали. Пратите ове једноставне кораке и приступе садржају како бисте стекли једнако корисну стратегију изградње линкова као и моја.

Одредите који садржај одговара вашој публици Најбољи

Пре свега, добро размислите која врста дељивог садржаја би била најбоља за вашу циљну публику. Очигледно, у било којој индустријској ниши или индустрији, људи једноставно траже добро написани веб садржај који би требало да буде пријатан, корисан и релевантан - све у једном. Само погледајте око сопствене нише и направите добро формулисану одлуку о врстама садржаја који читаоци често користе за читање, помињање или повезивање са њима. Уопштено говорећи, најбоље врсте подијелљивих и вриједних садржаја обухватају тематске водиче, студије случаја, рецепте, контролне листе са практичним савјетима и триковима, како-то, итд.

Истраживање и развијање вашег јединственог садржаја који се може подијелити

Све овде је готово само објашњавајуће - као што је све што вам треба, треба имати у виду важан садржај са главном стратешком кључном ријечју. Само допустите да истраживање кључних речи са онлине аналитичким алатима покаже шта ваша публика тражи, које списе су више цењене од људи, а које су на крају захтеване међу њима.

Дистрибуција садржаја

Ту нема посебне стратегије, али сам одлучио да имам посебан блог за подршку за моју компанију да креира повратне линкове за моју пословну веб локацију. Такође можете размислити о стварању онлине ресурсног центра за кориснике, на примјер са највишим релевантним предметним дискусијама или одељцима за питања и одговоре често постављени од стране ваших клијената. На тај начин не само да ћете више људи подијелити садржај и повезати се с вама, већ ћете изградити јачи ауторитет и повјерење међу корисницима. И то ће Гоогле ценити, додајући рангиране позиције на своју веб страницу или блог. Само радите упорно и не скривајте улагање свог времена и напора - то ће се увек исплатити, сигуран сам.

December 8, 2017