Back to Question Center
0

Које су предности Амазон кључне речи ранг листе?

1 answers:

Већина онлине трговаца губи продају и води због вишег ранга конкурента. Није лако предвидети такву ситуацију, бар нећете континуирано пратити позиције кључних речи. Наравно да ручно раде таква истраживања може бити компликована и дуготрајна. На срећу, постоје различити алати за проналажење кључних речи Амазон кључних речи доступних на вебу.

У овом чланку ћемо размотрити како да превазиђемо неке основне проблеме Амазон трговци се обично суочавају са својом праксом и деле са собом неке трикове и суштине како повећати продају вашег производа - cream and black formal hat.

Најприје размотримо како функционише Амазон А9 алгоритам. Разумевање механизма ових алгоритама ће нам помоћи да изградимо победничку кампању за оптимизацију Амазон и подигнемо производе.

Како претражује Амазон претрагу?

Амазон А3 алгоритам је сасвим сличан познатим алгоритмима Гоогле рангирања. Међутим, и даље постоје неке разлике. Док се Гоогле фокусира на веб странице, Амазон наглашава производе. Према статистичким подацима, када се ради о истраживању производа, корисници се позивају на Амазон претрагу, а не на Гоогле претрагу. Може се објаснити расположивим производом и пуним информацијама о производима. Штавише, овде можете упоређивати цене и провјерити рецензију о производу који изаберете. Корисницима није потребно много да претражују претрагу на Гоогле-у. Све информације о производу стављају се на једну страницу. Резултати претраживања Амазон су снажни захваљујући вероватности потрошача да купи истакнуте производе.

Амазон узима у обзир број карактеристика за одређивање производа ранг:

  • популарност производа међу потрошачима;
  • Који производи имају највећу стопу конверзије;
  • Који производи пружају најбољу вредност за куповину;
  • Како релевантни производи за упит за претрагу.

Како измерити свој ранг на Амазону користећи Амазон кључне речи ранг листе?

Амазон рангирање алгоритам се првенствено заснива на кључним речима. Према томе, коришћењем циљаних кључних речи на одговарајући начин ће вам помоћи да рангирате више и генеришете циљани саобраћај.

Уз помоћ Амазон кључне речи имате могућност да изаберете тачне циљане кључне речи и пратите њихове позиције. Добијени подаци ће вам помоћи да осигурате да сте изабрали исправне услове за претрагу и користили их на тачним и стратешким местима. Осим тога, Амазон кључни режим рангера ће вам помоћи да надмудришете своје конкуренте и привучете више потенцијалних купаца до вашег бренда.

Постоје два начина за истраживање и праћење кључних речи - ручно и аутоматско. Иако је могуће ручно проћи кроз све термине за претрагу и провести много времена да провјерите да ли је релевантно или не, много је лакше користити Амазон кључну ријеч ранк трацкер умјесто тога. Са овим професионалним аутоматизованим алатом можете уштедјети време и добити најрелевантније и тачније податке.

Како пратити кључне ријечи вашег конкурента помоћу Амазон кључне ријечи за ранг листе?

Користећи овај алат можете лако открити која од ваших циљаних кључних ријечи је добро позиционирана и гдје још увек заостаје за вашим конкурентима. Овај алат вам омогућава да одредите које услове претраживања ваши конкуренти користе за рангирање на Амазон СЕРП-у и колико добро се налазе на овим речима. Ако имате паметан приступ вашој Амазон оптимизацији кампање, можете позајмити ове ријечи и користити их у вашу корист. Као резултат, он ће дати потисак за вашу стратегију маркетинга садржаја.

December 8, 2017