Back to Question Center
0

Како да пратим Амазон цијене и који алатку продаје трацкер можете препоручити?

1 answers:

Данас савремени свет Веб малопродаје углавном се врти око послова електронског пословања са падом доставе. Већина продаваца је сада слободна да понуде своје понуде на листи чак и без покретања сопствених онлине продавница. Али често преостали предузетници не успевају да се попну на земљу, углавном због недостатка конкурентног увида који је директно потребан нарочито кроз најраније периоде почетка својих пројеката. А такво познато и претрпано онлине тржиште као Амазон није изузетак за ово стварно непријатно правило. Дакле, у наставку ћу вам показати добар избор специјално прилагођених Амазон продајних алатки за праћење и неке друге врсте корисног софтвера који могу постати најбољи прикладни за покретање властитог успјешног пословања са падобраном - reseller hosting reseller.

ЦамелЦамелЦамел

Звучи апсолутно луд, признајем. Међутим, овај Амазон продајни алат за праћење је веома користан помоћник на мрежи, углавном када је у питању цена. ЦамелЦамелЦамел може вам послати прилагођене упуте (било путем е-поште или Твиттер-а) о било којим флуктуацијама цена које желите да наставите на путу, на примјер када цијена производа који тренутно надгледате почиње пењање или обрнуто када се изненада повуче . Покривајући више од 18 милиона производа на Амазону, ова алатка продаје може вам понудити исту историју приказану помоћу корисних графикона цена. Можете и да пробате проширење Веб читача да бисте имали користи од много повољнијег процеса праћења цена.

Кеепа

Друга карактеристична Амазон продајна трацкер алатка, која је такође фокусирана више на цијену, Кеепа нуди међународну подршку која покрива статистику дубинских цијена у 11 различитих земаља. Што се тиче мене, то може постати ваша савршена опција када је у питању преглед графикона историје цијена, упозорење на тренутну доступност и промјене у цијени, упоређивање свих ознака цијена и провјера најновијих послова на Амазон. Овај оквир говори за себе, тако да је вредно користити или бар покушати.

ПродавацЛогиц

ПродавацЛогиц је такође сјајна ствар која се разумно може додати вашем алатку за продају продајног програма Амазон. С обзиром на то да се често чак и стручњаци могу препустити основним маркетиншким компонентама у ценама производа. Када је реч о показивању здравог маргина, да будемо прецизнији. Узимајући у обзир уопштено, овај оквир омогућава оптимизацију вашег цена по четири различита приступа - Буи Бок (процјена цијене очекује се да ће ваш производ довести до жељеног положаја Буи Бок-а), Позиција (вриједност је потребна за проналажење производа постављеног у резултате претраге одређена позиција), Продаја (просечна цена оптимална да максимизира вашу нето продају), Матцх (исту цијену која одговара вашим противницима). Наравно, постоје и многи други приступи у вези цена на Амазон, као и бројни различити софтверски алати који се баве истраживањем кључних речи, конкурентном анализом, оптимизацијом листе итд. Већина њих је доступна на отвореном приступу, па немојте ограничавати себе са амазонским ценама искључиво - напредујте и наставите истраживати боље могућности тамо.

December 8, 2017