Back to Question Center
0

Који Амазон инструменти за праћење вам могу помоћи да покренете свој посао електронске трговине?

1 answers:

Пре него што започнете продају вашег особља на Амазону, морате знати неколико основних правила и стратегија како бисте постали проактивни учесник у овој конкурентној игри е-трговине.

Амазон је глобална трговачка платформа за власнике онлине пословница да прошире своје корисничке базе и повећају укупни пословни приход. Међутим, пре него што започнете трговачку вожњу на овој фантастичној и корисној платформи, одговоримо на нека питања о основама ове платформе и пронађемо одговарајуће Амазон праћење алата како бисмо припремили своје пословање за успех.

Најважнији процес продаје и рангирања на Амазону

Када претраживач унесе упит у Амазон претрагу, добија листу најрелевантнијих његове производе за упите. Затим се креће на једну од страница производа и кликне на линкове "нуди" испод описа производа да би се пратила већина доступних предлога овог производа.

Штавише, Амазон омогућава корисницима могућност да се заврше за конвертовану "Буи Бок". Према статистичким подацима, преко куповне кутије долази продаја од више од 62 милијарде долара - samsung hard drive recovery. Зато је неопходно знати како то функционише.

Уопштено говорећи, кутија за куповину је куповна карта која се налази на страници са детаљима производа на којој купци могу започети процес куповине.

Сви производи не могу се појавити у Буи Бок-у, јер Амазон бира само најбоље понуде на тржишту како би се уверио да ће га купац купити. Да бисте освојили Амазон Буи Бок, морате својим клијентима пружити најповољнију цену на тржишту, имати добру повратну информацију, бесплатну доставу и квалитетне слике.

Вриједно је рећи да је прилично нереално мислити да ће се ваша веб страница икада рангирати довољно високо да би постала познат продавац. Морате радити напорно не само са оптимизацијом странице Амазон-а, већ и са најбољим праксама у електронској трговини ради добијања нових купаца. Фактори који могу утицати на ранг ваше странице производа и могућност да освоје Куповну кутију укључују:

  • Конкурентне цене

То је сложен појам који обухвата и цену производа и испоруке . То је један од најзначајнијих фактора рангирања који утјече на ранг и претворбу странице..

  • Најбоља понуда

Да бисте се попели на ТОП, морате корисницима Амазона дати најбољу понуду на тржишној ниши.

  • Историјат Амазон продавац на тржишту

Онлине трговци који имају дугу и позитивну продају историје са Амазон има више могућности за добијање једне од најбољих места.

  • Број и квалитет прегледа купаца

Позитивна онлајн преглед је још један значајан чинилац рангирања на Амазон. Они имају значајан утицај на вожњу продаје и могу вам помоћи да освојите кутију за куповину.

Сада, када имате идеју о томе како функционише систем за рангирање Амазон, можете почети да развијате свој е-трговачки бизнис на овој платформи. Међутим, како бисте поједноставили и аутоматизирали овај процес, требали бисте знати који Амазон алатки за праћење могу савршено задовољити ваше пословне потребе.

Најбољи професионални Амазон праћење алата

  • Амазон кључна реч ранк трацкер

Овај алат је дизајниран да вам помогне праћење где су ваши производи рангирани за различите циљане кључне речи. Овај алат за праћење ће вам помоћи да уштедите пуно времена и пружите вам најтачније резултате. Такође ће вам дати јасан увид у то да ли су промене које сте урадили, повећали ваш ранг или не. Штавише, моћи ћете пратити положаје ранга вашег такмичара.

  • Семалт Амазон СЕО

Овај алат је дизајниран да побољша СЕО страницу Амазон користећи вожњу на вашој страници производа. Помаже вам да подигнете позицију Амазон странице на Гоогле СЕРП-у и покренете саобраћај на њега. Штавише, куповином Семалт претплате за овај алат добићете предлоге за кључне речи генеришући продају, ефикасну акцију изградње везе и побољшање акумулативног ранга.

December 7, 2017
Који Амазон инструменти за праћење вам могу помоћи да покренете свој посао електронске трговине?
Reply