Back to Question Center
0

Семалт објашњава шта је сплетно скраћење

1 answers:

Веб очвршћавање је процес извлачења великих количина података са различитих веб страница помоћу алатке назване скраћенице веб сајта . Извадјени подаци могу бити сачувани у одређеној фасцикли или било којој другој локацији. Такође се може сачувати у бази података у табели или табеларном формату.

Садржај већине веб страница се може видети само помоћу веб претраживача. Не можете сачувати копију за личну употребу. Ваша једина опција је да ручно копирате садржај и залијепите га на другом мјесту - rengaskoot vertailu. Поред тога што је досадан и фрустрирајући, то је такође дуготрајно. Замислите да морате копирати сав садржај веб странице од 200 страница. За то ће бити потребно огромно времена!

Међутим, веб скрапинг је метод који може аутоматизовати овај процес. Уместо ручног копирања, веб скрапинг софтвер или веб-скрапер ће обавити посао у врло кратком времену. Уштедеће вам пуно болова, напора и времена.

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: оправдати; "> Софтвер има могућност скраћења различитих елемената података са више веб страница различитих веб локација по вашем захтеву. Тренутно постоје два главна типа скраћеница за веб локацију. специфичне сврхе или веб странице.Си друге стране, постоје опћи скрипери који се могу конфигурисати за рад са било којим веб-сајтом. Без обзира на то за који сте изабрали, потребно је само да кликнете на једно дугме да бисте извукли и сачували неке податке на вашем локалном рачунару. 3)

Због чињенице да су трошкови прилагођеног софтвера прилично високи, многи људи више воле да иду за генерички софтвер за скраћење веба, али и они имају своје мане. Тешко је поставити и користити , нарочито за не-техничке кориснике и често их је тешко научити

Овде ВебХарви долази у руке и развијен је да се суоче са потешкоћама које се јављају приликом кориштења већине генеричких скраћеница веб страница. нуди интуитиван, точковни и клик интерфејс аце. Са ВебХарви-ом, извлачење података са било које странице је питање пар минута.

Алат се испоручује са видео клипом који показује колико је лако поставити и искористити за потребе вађења података. Након гледања видео-снимка, научићете како је једноставан његов тачки и кликни интерфејс. Оно што стварно заступа овај алат је чињеница да не захтева никакво кодирање за конфигурисање. Може се конфигурирати да скида податке са било ког веб сајта помоћу неколико кликова миша. Да бисте изабрали податке који се требају уклонити, морате само показивати миша на елементе података. Да бисте је процијенили, можете пробати своју верзију евалуације, а такођер можете гледати и видео демонстрације.

Разлози да бисте требали покушати ВебХарви:

  • Као генерички дата стругач је јефтинији од прилагођених
  • Не захтијева код за постављање и кориштење 33)
  • Веома је лако користити чак и за не-техничког корисника
  • Долази са верзијом за евалуацију и видео демоом
December 6, 2017